Echipa Nationala

Conditia pusa de Ladislau Boloni pentru postul de selectioner

Sursă foto: https://twitter.com/paofc_/

FRF a mers in ultimii ani pe varianta unor selectioneri tineri si fara experienta care, asa cum s-a vorbit in numeroase cercuri, au invatat meserie la echipa nationala.

Dupa incheierea contractului cu Mirel Radoi oamenii din FRF s-au pus pe cautat selectioner si au epuizat pana acum deja doua nume cu greutate.

Gheorghe Hagi este actionar majoritar la Farul si nu poate prelua nationala acum si in viitorul apropiat, in timp ce Razvan Lucescu are contract cu PAOK Salonic pana in 2024.

Doi oameni care au mai fost la nationala si pe care Razvan Burleanu i-a contactat personal.

La discutii a participa si Mihai Stoichita pe care, mai mult in gluma, un fost international il considera candidatul ideal pentru postul de selectioner.

Un alt nume cu greutate care ar putea ajunge la nationala este Ladislau Boloni insa, asa cum o spune in clar impresarul Ioan Becali, acesta nu este deloc ieftin pentru bugetul FRF.

“Si Boloni este o solutie. Chiar am vorbit cu el. Vrea la nationala, dar nu poate veni pe 15.000 de euro. E nevoie de macar 25.000 de euro pe luna si mi-e greu sa cred ca federatia vrea si poate face efortul asta financiar”, a declarat Ioan Becali pentru Fanatik.

Boloni a mai antrenat nationala Romaniei in perioada 2000-2001, pe care a parasit-o pentru a da curs unei oferte de la Sporting Lisabona.

Pana la momentul respectiv Boloni nu mai antrenase decat pe Nancy.

Ultima oara Boloni a fost pe banca formatiei elene Panathinaikos Atena, de unde a fost demis pe 24 mai anul acesta, dupa 14 victorii, 6 remize si 10 infrangeri.



Conditia pusa de Ladislau Boloni pentru postul de selectioner