Echipa Nationala

Cititorii nostri critica selectia lui Piturca

Locul 1 din grupa preliminariilor Cupei Mondiale 2014 nu prea multumeste pe nimeni sau îi face pe unii sa vrea mai mult de la echipa nationala. O parte dintre cititorii nostri au argumente pertinente contra unor jucatori convocati pentru cele doua partide ce urmeaza, cu Turcia si Olanda. Mutu, Lobont, Torje, Pantilimon si întreg „balotul” de stelisti se afla în vizor.

„Eu nu sustin nationala indiferent de jucatorii din teren. Daca pe teren se va afla un Mutu ( care a jucat 2 meciuri in ultimul an ) sau Lobont ( care e mai batran ca taica-meu, si se misca in reluare), atunci nu am ce povesti. Si in aceeasi ordine de idei, daca un Torje ( care de unu singur a scos Granada din c***t in ultimele meciuri ) si Bourceanu ( care e cu 2 capete peste oricare alt jucator roman pe postul lui la ora actuala ) nu se vor regasi in primu 11, atunci pot deduce ce Piturca nu are cele mai bune intentii legate de calificarea Romaniei la mondial”, scrie utilizatorul Sun de pe forumul nostru.

„Eu sunt convins ca Piturca nu are cele mai bune intentii. E prea clar ca el convoaca jucatori doar pe interese si sunt cateva exemple clare. Unul dintre ele ar fi convocarea lui Tatarusanu in dauna lui Pantilimon. Ca sa nu mai zic ca e exagerat sa convoci toata echipa Stelei cand maxim 3-4 jucatori sunt de valoare. Insa indiferent de antrenor sau de jucatori eu tin cu Romania”, este de parere Bogdan_nj.

Pentru a participa la discutie sau a citi mai multe pareri pe marginea meciului Turcia - România, pe forumul onlinesport.ro, apasati aici.



Cititorii nostri critica selectia lui Piturca