Echipa Nationala

Ciprian Tatarusanu deranjat de critici: “Nu ma intereseaza ce parere au oamenii si suporterii din Romania”

Mare parte din vina golului incasat de Romania in meciul cu Irlanda de Nord ii apartine portarului Ciprian Tatarusanu, insa acesta alege sa afiseze o atitudine mai degraba aroganta in relatia cu presa si suporterii.

“Nu ma intereseaza ce parere au oamenii si suporterii din Romania. Eu ca portar ma simt responsabil pentru aproape orice gol pe care il iau.

Intrebat daca I se pare ca jucatorii nationalei au parte de prea multe critici, Tatarusanu a raspuns:

“Dar nu poti pune niste intrebari normale? Despre meciul cu Austria. Mi s-ar parea mai normal sa-mi pui niste intrebari normale. Chiar n-ai intrebari despre meci.

“A fost o dezamagire dupa meci. Din pacate nu am reusit sa castigam, cu totii am fost dezamagiti. Acum vine un alt meci si speram sa luam cele trei puncte”.

“Este important sa avem cat mai multe meciuri cu noul antrenor si sa ne adaptam la ce ne cere el. E important sa avem aceste doua meciuri inainte de baraj”.

“Vom practica probabil acelasi joc, vom incerca sa avem posesia, pentru ca asta este ideea antrenorului. Am lucrat mult pe aceasta teama. In niciun caz nu vom sta sa ne aparam”.

“Daca adversarul ne va da mingea, vom incerca sa profitam si sa marcam cat mai multe goluri”.

“In Liga Natiunilor nu sunt meciuri amicale. Jucam barajul cu Islanda din cauza Ligii Natiunilor. Vrem sa terminam grupa pe primul loc, desi nu va fi usor”.

Austria - Romania va fi live text pe onlinesport.ro, luni seara, de la 21:45.



Ciprian Tatarusanu deranjat de critici: “Nu ma intereseaza ce parere au oamenii si suporterii din Romania”