Echipa Nationala

Christoph Daum, realist inaintea dublei cu Armenia si Kazahstan

Selectionerul Christoph Daum a declarat ca nu poate promite obtinerea celor sase puncte in deplasarile cu Armenia si Kazahstan, dar ii asigura pe suporterii echipei nationale ca lucreaza intens pentru atingerea acestui obiectiv.

"Ne dorim sa obtinem cat mai mult din aceste doua meciuri, dar nu pot garanta ca vom si reusi. Singura garantie este ca vom lucra intens sa obtinem maximul de puncte", a declarat Daum la Dolce Sport.

Acesta mai crede ca Romania va avea nevoie si de noroc pentru a se impune in fata Armeniei si Kazahstanului, echipe mici care vor incerca sa-i incurce pe tricolori.

"Echipele mici ne pun probleme si sunt sigur ca asta se va intampla si in Armenia. Ne vom concentra sa trecem peste ele, sa reusim o victorie acolo, apoi ne gandim si la meciul urmator", a mai spus Daum.

In alta ordine de idei, Daum a precizat ca Nicolae Stanciu, un jucator "de o calitate extraordinara" ramane pe lista posibililor jucatori ar putea executa lovituri de la 11 metri la echipa nationala pe viitor.

Romania intalneste Armenia in deplasare, sambata de la ora 19:00, dupa care peste alte trei zile va juca pe teren sintetic in Kazahstan.



Christoph Daum, realist inaintea dublei cu Armenia si Kazahstan