Echipa Nationala

Christoph Daum i-a urmarit la lucru pe romanii de la Ludogoret

Noul selectioner al nationalei Romaniei si-a intrat rapid in paine, iar miercuri seara Christoph Daum a urmarit meciul sustinut de Ludogoret contra celor de la Mladost Podgorica in turul 2 preliminar al Ligii Campionilor.

”Cosmin Moti a dat dovada de multa responsabilitate, si-a asumat executarea penalty-ului si a inscris, un moment important intr-un meci de calificare. Claudiu Keseru a avut putine minute la dispozitie, dar si el putea marca”, a declarat la finalul jocului selectionerul Christoph Daum, anunta site-ul FRF.ro
 
La randul lor, jucatorii romani s-au declarat incantati de prima interactiune cu Daum, cel mai impresionat fiind Claudiu Keseru.
 
"Mi se pare de o modestie incredibila si s-a vazut un respect din partea lui inca din primele cuvinte pe care le-a rostit", a spus Keseru.
 
Moti a fost titular la Ludogoret si a marcat golul de 1-0 pentru campioana Bulgariei dintr-o lovitura de la 11 metri. Keseru a intrat in joc in minutul 80, in timp ce Andrei Prepelita a ramas pe banca de rezerve.



Christoph Daum i-a urmarit la lucru pe romanii de la Ludogoret