Echipa Nationala

Chiriches revine printre tricolori: cu ganduri mari: “Am capul limpede si vreau sa ajut”

“Sunt foarte fericit ca am revenit, a fost o perioada lunga. Sunt foarte bine din punct de vedere fizic si abia astept aceste meciuri.

“Sper sa formam un nou grup si sa castigam acest prim meci din Liga Natiunilor.

“Sunt complet, cu capul limpede, nu ma gandesc la ce a fost inainte. Am venit la echipa nationala sa ajut cat pot de mult si sper sa si reusesc.

Radoi vs Contra

“N-as vrea sa fac o comparatie intre cei doi. Spun doar ca Mirel a venit cu o gandire pozitiva, incearca sa ne dea incredere. Speram sa-l ajutam sa inceapa cu dreptul aceasta campanie si sa castigam meciuri alaturi de el.

“N-as vrea sa ma hazardez sa spun despre cineva ca a fost antrenorul meu preferat. Am avut multi antrenori la echipa nationala. Fiecare ne-a ajutat sa avem anumite rezultate. Speram la finalul campaniei sa spunem ca Mirel Radoi a fost unul dintre cei mai buni.

Capitan la nationala

“N-a fost nicio alegere din partea jucatorilor. Antrenorul ia decizia asta si el e in masura sa aleaga capitanul echipei.

Vine Camora?

“Nu e treaba mea sa sustin ce convocari va face selectionerul. El trebuie sa aleaga cei mai in forma jucatori.

Retragerea din nationala

“Chiar nu m-am gandit la aceasta decizie. Atata timp cat eu ma simt bine revenind dupa o accidentare, imi doresc sa joc la echipa nationala. Daca voi fi bine fizic, tot timpul voi fi prezent aici”, a comentat capitanul echipei nationale a Romaniei despre posibilitatea retragerii din prima reprezentativa.

Acesta a vorbit si despre banii pe care jucatorii ar urma sa-i incaseze pentru meciurile din campania de Liga Natiunilor si preliminariile EURO 2020.

“N-am avut niciodata probleme in a ne intelege cu presedintele FRF pe aceasta tema. Am ajuns la un consens si totul este ok”, a spus Chiriches.



Chiriches revine printre tricolori: cu ganduri mari: “Am capul limpede si vreau sa ajut”