Echipa Nationala

Chipciu inaintea meciului din Kazahstan: "Vrem sa castigam indiferent de scor"

Mijlocasul Alexandru Chipciu a vorbit, luni dupa-amiaza, intr-o conferinta de presa despre partida pe care nationala Romaniei o va disputa marti la Astana impotriva Kazahstanului in preliminariile Cupei Mondiale din 2018.

"Vreau sa castigam indiferent de scor. Sincer, nu ma intereseaza cu cat castigam. Ne-am adaptat destul de repede la temperatura de aici. Nu stiu daca ne va incomoda ca va fi acoperisul tras", a declarat Chipciu.

Acesta si-a amintit ca a mai jucat in Kazahstan pe vremea cand evolua pentru Steaua intr-un meci cu Aktobe in preliminariile Ligii Campionilor.

"Atunci am facut egal in Kazahstan si am castigat pe teren propriu. Speram sa castigam acum. Diferenta este ca vom juca pe teren sintetic", a adaugat mijlocasul nationalei Romaniei.

In ceea ce priveste debutul spectaculos pe care l-a avut Razvan Marin la echipa nationala, Chipciu crede ca prima reprezentativa are nevoie de astfel de jucatori.

"Imi place foarte mult de el. Acesta este tipul de jucator de care avem nevoie pentru a progresa. Ii doresc sa joace cat mai bine si sa ajunga la Steaua", a adaugat Chipciu.

Meciul Kazahstan-Romania este programat marti seara de la 19:00 si va fi live text pe onlinesport.ro



Chipciu inaintea meciului din Kazahstan: "Vrem sa castigam indiferent de scor"