Echipa Nationala

Calcule: Cum se poate califica Romania la barajul CM 2018? E simplu

Romania a invins in ultimul minut Armenia, vineri seara, in preliminariile CM 2018 si mai are inca sanse sa ajunga pe locul al doilea al grupei, cel care poate asigura prezenta in barajul pentru turneul final.

Calculele pentru Romania sunt simple. Trebuie sa castige ultimele trei partide ramase din Grupa E, iar Danemarca si Muntenegru sa obtina in celelalte doua meciuri din afara celor directe cu Romania cel putin un rezultat de egalitate. 

In doua din ultimele  trei partide din preliminarii, Romania le va intalni chiar pe principalele oponente cu care se lupta pentru locul 2, Danemarca si Muntenegru. Intre tricolori si aceste doua echipe este o diferenta de 4 puncte, la capatul a 7 etape in grupe.

Daca le-ar bate pe ambele, diferenta s-ar micsora la un singur punct. Daca Danemarca si Muntenegru nu ar castiga macar una din celelalte doua partide ramase, Romania va ocupa locul al doilea. Cu conditia ca elevii lui Daum sa castige totul pana la final, ceea ce presupune un fotbal solid.

Danemarca si Muntenegru vor juca un meci direct in penultima etapa din preliminarii. Muntenegru va juca in ultima etapa un meci dificil pe terenul Poloniei.

Click aici pentru programul, clasamentul si rezultatele din Grupa E, cea a Romaniei din preliminariile CM 2018.



Calcule: Cum se poate califica Romania la barajul CM 2018? E simplu