Echipa Nationala

Burleanu: "Tragem sperante sa jucam cu spectatori impotriva Danemarcei"

Prezent marti pe santierul in lucru de la viitorul stadionul ''Ion Oblemenco'' din Banie, Razvan Burleanu a declarat ca sunt sperante sa scapam de suspendarea terenului propriu la meciul cu Danemarca din luna martie.

''Nu dorim sa punem o presiune prea mare pentru meciul din luna martie, pentru ca daca organizezi un meci fara spectatori, ce rost mai are sa-l organizezi in alta parte decat la Bucuresti. Sunt convins ca in septembrie sau octombrie echipa nationala poate evolua aici. Acest stadion va fi admirabil, nu ma asteptam ca lucrurile sa se miste atat de bine'', a spus Burleanu.

''Intotdeauna ne-am batut si ne amintim meciul cu Finlanda, cand cu trei zile inaintea meciului stadionul era inchis si am intors decizia Comisiei de la UEFA'', a completat presedintele FRF.

Stadionul din Banie prinde contur pe zi ce trece, iar in prezent se lucreaza intens la montarea acoperisului si la completarea tribunelor.

Oficialii olteni sunt increzatori ca noua arena va fi data in folosinta la inceputul lunii martie.


Si eu sunt nemultumit sa vad greseli in arbitraj. Mie fotbalul mi-a luat copilaria. Selectii viciate la loturile nationale, taxe si suprataxe sa fii promovat, ca jucator sau ca arbitru. As vrea ca alti copii sa nu treaca prin asa ceva.

Nu sunt o persoana care sa tin de scaun. Am un mandat din partea membrilor afiliati pentru a reforma fotbalul si asta voi face pana in 2018.



Burleanu: "Tragem sperante sa jucam cu spectatori impotriva Danemarcei"