Echipa Nationala

Burleanu si-a luat mana de pe Daum

Sursă foto: FRF.ro

Razvan Burleanu, presedintele FRF, nu mai este la fel de convins ca neamtul Christoph Daum ar trebui sa continue la carma echipei nationale.

Adus ca o mare speranta pentru relansarea primei reprezentative, Daum a dezamagit pe toata lumea, inclusiv pe Burleanu care la un moment dat, intr-un moment de maxim entuziasm, anunta ca si-ar dori o colaboare pe zece ani.

Ratarea calificarii la Cupa Mondiala din 2018 cu patru meciuri ramase din actuala campanie a facut ca Burleanu sa-si reconsidere pozitia in legatura cu o eventuala prelungire a contractului lui Daum.

Burleanu exclude in acest moment posibilitatea ca lui Daum sa-i fie prelungita intelegerea dincolo de anul 2018, existand sanse ca neamtul sa nu mai prinda pe banca nationalei nici macar meciul cu Armenia din 1 septembrie.

Daum are doar doua victorii la nationala Romaniei, dintre care una singura intr-un meci oficial. Cu doua infrangeri suferite in fata Poloniei, echipa nationala si-a compromis sansele de calificare la Cupa Mondiala din 2018.



Burleanu si-a luat mana de pe Daum