Echipa Nationala

Burleanu: “Sa ne bucuram moderat. Obiectivul e clar: EURO 2020”

Razvan Burleanu considera alegerea lui Cosmin Contra una inspirata pentru echipa nationala, dar indeamna la calm si moderatie dupa victoria cu Kazahstan.

“E o noua ambitie, o noua determinare si sunt lucruri pe care le-am vazut in acest meci. Important este sa le mentinem. Sigur ca alegerea lui Contra este inspirata. Cand castigi esti cel mai bun”, a spus Burleanu la Digi Sport.

“Avem potential, dar nu trebuie sa ne animam foarte mult dupa acest meci. Trebuie sa ne bucuram ponderat si sa privim cu incredere. Urmeaza doua meciuri amicale in noiembrie, amicale in martie si iunie, iar din septembrie incepem Liga Natiunilor. Obiectivul e clar, calificarea la EURO 2020”, a adaugat presedintele FRF.

Razboi cu ultrasii

In pofida atmosferei bune de la Ploiesti, au existat si momente in care grupurile organizate de suporteri au scandat impotriva FRF si impotriva rivalelor din fotbalul romanesc, in special Steaua.

“Imi doresc sa avem din nou familii pe stadioane si nu astfel de violente verbale si chiar fizice. Nu vom da niciodata inapoi. Aceste nuclee care ma contesta, sa o spunem pe sleau, sunt cei care erau obisnuiti cu mii de bilete oferite de federatie, iar eu nu sunt de acord cu asa ceva”, a spus Burleanu despre disputa cu ultrasii.



Burleanu: “Sa ne bucuram moderat. Obiectivul e clar: EURO 2020”