Echipa Nationala

Burleanu în perspectiva EURO 2024: ”Va fi o luptă de a ne autodepăși”

România face parte dintr-o grupă accesibilă la Campionatul European din Germania și calculele pentru o calificare în optimi sunt deja făcute.
Obiectivul anunțat de Edward Iordănescu la EURO 2024 după aflarea adversarilor
Programul României în grupa de la EURO 2024

 

“Dacă e să ne uităm la această grupă, ar trebui să nu ne gândim la adversarii noştri. Va fi o luptă cu noi înşine, astfel încât dacă jucătorii noştri vor avea capacitatea să se autodepăşească, cu siguranţă vor obţine rezultate remarcabile.

”Acest EURO trebuie să reprezinte o etapă în ceea ce priveşte construirea celei mai importante generaţii din ultimii 20 de ani. Şi evident, obiectivul intermediar este ieşirea din grupe”, a transmis Răzvan Burleanu după tragerea la sorți de la Hamburg, unde a stat alături de selecționerul Edward Iordănescu și de directorul tehnic Mihai Stoichiță.

”Ne aşteptăm ca Israel să fie una din echipele din finală, probabil cu Ucraina, o echipă foarte competitivă. Sunt încrezător că echipa are un potenţial extraordinar de creştere în lunile următoaree. Va fi o luptă de a ne autodepăşi”, a mai spus președintele FRF.

România face parte din Grupa E, alături de Belgia, Slovacia și de o echipă care va veni din barajele de Liga Națiunilor.



Burleanu în perspectiva EURO 2024: ”Va fi o luptă de a ne autodepăși”