Echipa Nationala

Burleanu: “E un punct castigat”

Razvan Burleanu, presedintele FRF, este optimist dupa 1-1 cu Ungaria si spune ca Romania ramane in grafic printr-un succes in Finlanda. Acesta nu crede ca terenul va fi suspendat la urmtoarul meci de pe teren propriu si se asteapta doar la o sanctiune financiara din partea UEFA.

“Trebuie sa vedem partea plina a paharului, pana la urma este un punct pe care l-am castigat. In continuare trebuie sa privim spre Finlanda si sa castigam acel meci. Pana la urma aceste patru puncte reprezinta ceea ce ne doream. Daca vom castiga si in Finlanda putem spune ca ne-am indeplinit obiectivul acestei perioade”, a declarat Burleanu.

“Ma ingrijoreaza situatia lui Goian si dupa ce am discutat cu el ar putea fi vorba de o ruptura. Ne-au lipsit foarte mult Marica si Tamas, iar absentele lor s-au simtit in teren. Ingrijorator este ca nu vom putea conta pe ei nici in viitor”, a mai spus presedintele FRF.

Burleanu a mai spus ca se asteapta doar la o sanctiune financiara din partea UEFA dupa petardele aruncate de suporteri la meciul cu Ungaria si ca pleaca de la stadion cu convingerea ca nu vom avea terenul suspendat la meciul cu Irlanda de Nord din noiembrie.

Romania-Ungaria s-a incheiat 1-1, sambata seara, in preliminariile EURO 2016.



Burleanu: “E un punct castigat”