Echipa Nationala

Bourceanu: "Avem mari sanse la locul doi"

Alexandru Bourceanu, mijlocasul echipei nationale, este optimist in ceea ce priveste sansele ca Romania sa ocupe locul al doilea in Grupa D si sa ajunga la barajul pentru Cupa Mondiala.

"Sunt sigur ca ne vom concentra la maxim si vom castiga meciul. Ar fi rusinos sa nu o facem. Important este sa castigam fara probleme. Ideal ar fi la scor, dar sa fie fara probleme. Suntem peste Andorra si Estonia ca valoare", a spus Bourceanu intr-o conferinta de presa.

Mijlocasul stelist a mai spus ca are incredere in corectitudinea Olandei in partidele cu Ungaria si Turcia.

"Sansele de calificare sunt foarte mari. Daca Olanda joaca la un nivel bun, nu foarte bun, cred ca avem sanse uriase. Din ce am inteles si ei trebuie sa castige pentru a fi capi de serie", a mai spus Bourceanu.

"Daca Olanda nu va reusi sa opreasca Ungaria la meciul cu Estonia va fi o foarte mare presiune. Mai intai sa ajungem la baraj si vedem. Acolo vom intalni echipe de la nivelul nostru in sus", mai crede jucatorul nationalei.

Romania intalneste Andorra, vineri seara live text pe Onlinesport.ro de la ora 21:30, urmand ca marti sa intalneasca Estonia pe teren propriu de la ora 21:00, de asemenea live text pe site-ul nostru.



Bourceanu: "Avem mari sanse la locul doi"