Echipa Nationala

Boloni da de pamant cu Mutu

Antrenorul român Ladislau Boloni îl critica dur pe Adrian Mutu pentru viata extrasportiva pe care a dus-o, în urma careia a ajuns la "Jiul Petrosani" al Frantei.

 "În fotbalul de azi, jucatorul reprezinta o întreprindere în care e si muncitor, dar si patron. Iar daca aceasta întreprindere merge bine, atunci el îsi permite sa faca orice! Referitor la ce au facut Mutu si Marica, daca eram antrenorul lor, n-as fi putut sa-i pedepsesc. Dar asta nu înseamna ca trebuie sa fiu de acord cu comportamentul lor. Au dat dovada de lipsa de bun simt, de lipsa de respect fata de colegii lor", a declarat Ladislau Bölöni pentru "Adevarul".
 
În plus, Boloni a dezvaluit ca nu i-a venit sa creada când a auzit ca Mutu a ajuns la Ajaccio.

"M-a întristat când am auzit, fiindca stiu ce înseamna Ajaccio în Franta, ce înseamna Corsica. Acolo, Ajaccio e ca Jiul în România. Mutu era «Briliantul» României si i-as fi dorit un final de cariera mai bun. Nu stiu, de exemplu, de ce nu s-a întors sa joace la Steaua, Dinamo sau CFR. Oricum, sunt sigur ca si-a dat seama ca e la Jiul. Bine, nici nu stiu daca avea alta optiune", a mai declarat Bölöni.



Boloni da de pamant cu Mutu