Echipa Nationala

Becali cheama la coalitie impotriva lui Burleanu si dezvaluie salariul lui Daum

Gigi Becali isi ascute discursul impotriva presedintelui FRF, Razvan Burleanu, si se erijeaza in liderul unei coalitii prin care acesta sa fie indepartat de la sefia federatiei.

“Omul acesta nu poate fi dat jos decat cu o mare coalitie. Atunci cand apare un tiran, trebuie sa participe toate fortele si aici ma refer inclusiv la justitie. Il numesc tiran pentru ca se foloseste de statute si reguli, pe care le schimba cum vrea el, si de naivitatea oamenilor”, a spus Becali la Pro X.

“Am ajuns sa imi doresc sa piarda tara mea ca sa plece neamtul asta? Cum poti sa dai credit unuia care distruge nationala? Nimeni nu stie cati bani ia Daum. Eu am inteles ca ia 90.000 de euro pe luna. E posibil sa-i dai atatia bani unuia care il scoate pe Andone si il baga pe Baluta? Cred ca omul asta a inventat anumite lucruri sa distruga”, a mai spus Becali.

Il vede pe Dan Petrescu selectioner

“Ar fi o bucurie sa scapam de Dan Petrescu de la CFR si sa mearga el la nationala, dar la ora asta ma intereseaza sa scapam de Burleanu si Daum”, afirma patronul celor de la FCSB.



Becali cheama la coalitie impotriva lui Burleanu si dezvaluie salariul lui Daum