Echipa Nationala

Argentinienii au luat foc: "Blestemul tiganilor"

"Blestemul tiganilor" - asa a descris unul dintre cele mai importante publicatii de sport din Argentina intentia lui Mircea Sandu de a da in judecata Federatia din Tara Tangoului pentru a cere despagubiri dupa amanarea amicalului programat pe 10 august.
Ole a intrat in randul ziarelor importante din lume care alatura imaginea Romaniei cu cea a tiganilor. "Blestemul tiganilor" a fost titlul initial de pe editia online a ziarului argentinian. Jurnalistii sud-americani si-au dat insa seama ca au produs o gafa care ar putea genera un intreg scandal diplomatic si apoi au modificat titlul in "Ca in 1994?"

In link-ul articolului a ramas insa titlul initial, "Blestemul tiganilor!"

Dupa ce au modificat articolul, argentinienii ne-au dat chiar dreptate pentru ca le cerem compensatii pentru amicalul anulat de pe 10 august.

"Federatia Romana de Fotbal da in judecata AFA pentru ca a rupt contractul meciului amical programat pe 10 august. Compensatiile cerute sunt "substantiale". Ei au vandut deja 38.000 de bilete... In '94 ne-au scos de la Mondiale. Acum, pe buna dreptate, ne vor banii", a scris Ole.

Onlinesport


Argentinienii au luat foc: "Blestemul tiganilor"