Echipa Nationala

Aproape 25.000 de copii vor asista la meciul România - Andorra

Sursă foto: captura tv prima tv

FRF a comunicat în cursul zilei de duminică numărul exact al copiilor care vor asista la meciul România - Andorra din preliminariile EURO 2024.

În urma centralizării tuturor înscrierilor pentru partida România – Andorra, am putea avea 23.767 de copii sub 14 ani și însoțitori care să fie pe Arena Națională pe 15 octombrie, de la 21:45! Acesta este numărul de bilete procesate pentru meciul din această seară, anunță FRF.

Distribuția pe mail a biletelor s-a finalizat aseară, 14 octombrie. A fost nevoie de timp pentru verificarea CNP-urilor, centralizarea datelor și organizare logistică.

Au aplicat pentru bilete și au fost validate 458 de școli, 186 de cluburi sau asociații sportive și 46 de grădinițe, fundații sau alte instituții cu activitate juvenilă.

BILETELE DE ACCES
Fiecare persoană care intră în stadion are nevoie de un bilet valid, fie copil sau însoțitor. Biletele trebuie printate pentru a fi prezentate fizic la punctele de acces.

ACCESUL PIETONAL ÎNCEPÂND CU ORA 18.45
Persoanele care se deplasează cu mijloace individuale de transport sau publice vor intra pe jos pe oricare dintre intrările Arenei Naționale, începând cu ora 18.45: prin Bulevardul Basarabiei, prin strada Maior Coravu sau prin Bulevardul Pierre de Coubertin. Recomandăm reunirea grupurilor înainte de acces. Nu sunt asigurate parcări în proximitatea Arenei.

Grupul trebuie să se prezinte la una dintre intrările Arenei Naționale și va întâlni primul filtru. Se vor controla vizual biletele. Dacă biletele nu sunt printate (situație pe care vă rugăm să o evitați!), responsabilul grupului va fi îndrumat spre un punct de printare a biletelor. Tot în zona primului filtru vor exista puncte de distribuire a brățărilor de siguranță pentru copii, pe care trebuie inscripționat numărul de telefon al însoțitorului.

După trecerea de primul filtrul, grupul va fi direcționat de către voluntari spre poarta de intrare în tribuna aferentă biletelor primite. La respectiva poartă este amplasat al doilea filtru de acces. Biletele trebuie scanate unul câte unul la turnichete pentru a permite accesul în tribune.

În seara meciului, STB va avea programul prelungit până la ora 01.00.

 


Aproape 25.000 de copii vor asista la meciul România - Andorra