Echipa Nationala

Anglia – Romania 1-0. Ne-au invins dupa 51 de ani!

Sursă foto: https://twitter.com/England/

De la Mondialul mexican din 1970 asteapta englezii sa ne bata si au reusit victoria, duminica seara, in amicalul disputat la Middlesbrough.

Asa am trait Anglia - Romania

Golul marcat din lovitura de la 11 metri de Marcus Rashford a facut pana la urma diferenta in favoarea nationalei Albionului.

O echipa care n-a rupt gura targului, dar care in multe momente a lasat impresia ca ne poate marca la orice faza de atac

La 0-0 Anglia a avut si doua reluari in bara transversala, prin Calvert-Lewin (min.32) si Sancho (min.37).

Florin Nita s-a revansat pentru golul primit din penalty, cand a ramas tintuit pe linia portii fara reactie, aparand un al doilea penalty acordat Angliei.

Daca la prima faza fixa lovitura a fost provocata de Capusa, debutat de Mirel Radoi in locul lui Deian Sorescu, al doilea penalty a fost trecut in contul lui Vlad Chiriches.

Nita a aparat sutul lui Henderson pastrand diferenta minima de pe tabela.

Romania a avut sansa egalarii in minutul 74 prin Andrei Ivan, al carui sut din pozitie ideala in sase metri a fost blocat in extremis de portarul Johnstone.

Chiriches a blocat incredibil in minutul 81 reluarea spre poarta a lui Bellingham la o faza rapida de atac a englezilor.

Caseta tehnica

Anglia: Johnstone – Godfrey, White, Mings, Shaw (Trippier '75) – Grealish, Phillips (Henderson '46), Ward-Prowse (Rice '65) – Rashford (Lingard '75), Calvert-Lewin (Watkins '82), Sancho (Bellingham '66). Selecţioner: Gareth Southgate;

România: Niţă – Sorescu (T. Căpuţă '66), Chiricheş, Nedelcearu (A. Rus '84), Camora – Cicâldău (Budescu '80), P. Marin, Stanciu – Păun (Băluţă '80), Alibec (I. Hagi '66), A. Ivan. Selecţioner: Mirel Rădoi.

Cartonaşe galbene: A. Ivan '58.

Arbitru: Tiago Bruno Lopes Martins (Portugalia).



Anglia – Romania 1-0. Ne-au invins dupa 51 de ani!