Echipa Nationala

Anghel Iordanescu, intepaturi catre FRF dupa amicalul cu Torpedo Kutaisi

Selectionerul Anghel Iordanescu a indulcit discursul in ceea ce priveste diferendul cu Steaua si spune ca asteapta decizia Comisiilor abilitate. In plus, “Generalul” a trimis sageti subtile catre conducerea FRF.

“Regret ca in echipa de start n-am avut decat trei jucatori cu experienta mai bogata. Regret ca n-au fost si jucatorii de la Steaua, cei cu experienta, ma refer la Papp, Popa. Nu m-au surprins ca au venit si ma bucur ca au venit (n.r. - jucatorii Stelei au fost in tribuna la meci). Sunt oricand bineveniti la echipa nationala. Eu sau unul din tehnicieni vom merge la jocurile Stelei. Astept sa se sesizeze comisiile abilitate si nu doresc decat sa se faca o analiza a ceea ce s-a intamplat. Nu e nimeni suparat. Eu stiu ca jucatorii de la Steaua au fost convocati. Aceasta actiune a fost votata in Comitetul Executiv inca din octombrie, iar cluburile au avut la dispozitie 20 de zile pentru a-si pregati cantonamentele”, a declarat Iordanescu la Digi Sport.

Ivan sa fie lasat sa joace

“Cred ca ar trebui sa-l lasam pe Ivan in pace sa fie linistit. Mai are multe de invatat si poate invata si la Craiova. E bine sa se transfere la un club mare, nu stiu insa care va fi acesta”.

Sapunaru, fundas dreapta

“Mi-as dori ca Sapunaru sa joace fundas dreapta la echipa de club. Mi-ar usura misiunea”.

Nemultumit de adversari

“Mi-am dorit alti adversari. Mi-am dorit echipe nationale pentru a imbogati palmaresul jucatorilor, dar raspunsul il aveti la Federatie”.



Anghel Iordanescu, intepaturi catre FRF dupa amicalul cu Torpedo Kutaisi