Echipa Nationala

Anghel Iordanescu despre meciul cu Albania: "Trebuie sa ne autodepasim"

Anghel Iordanescu, selectionerul nationalei Romaniei, considera ca tricolorii trebuie sa se autodepaseasca la meciul cu Albania de sambata seara, ora 22:00, si ca avem nevoie de 90 de minute constant bune.

"Albania este o echipa buna, care s-a luptat de la egal la egal, 89 de minute, cu echipa Frantei. Sunt sigur ca albanezii vor face tot ce le sta in putinta pentru o victorie de palmares. Noi vrem sa facem o figura buna, dar asta inseamna ca avem nevoie de 90 de minute de joc constant bun, de posesie, de hotarare, adica trebuie sa ne autodepasim", a spus Iordanescu la conferinta de presa.

"Cred ca am avut sansa in primul meci sa jucam de la egal la egal cu echipa Frantei, am avut ocazii, poate daca reuseam sa le concretizam, am fi obtinut mai mult. In plus, golul primit de la Payet a fost de exceptie. In al doilea meci, am avut din nou ocazii de gol, sa inchidem meciul, ma refer la bara lui Sapunaru si la golul lui Chipciu", a adaugat selectionerul primei reprezentative.

[news-119816]

Iordanescu a mai spus ca nu stie daca va juca din primul minut cu Lucian Sanmartean si a adaugat ca exista trei jucatori cu probleme medicale serioase.

"Avem o situatie delicata cu 3 jucatori (n.r. - Pintilii, Steliano si Rat). Nu pot da un verdict acum. Acestia au avut un program special, coordonat de medic. Maine vom lua decizia finala in privinta lor. Ma gandesc inca la primul 11 si la situatia jucatorilor, nu stiu daca voi juca cu Sanmartean sau nu. Ne dorim cu totii sa jucam mai mult de 90 minute, sa facem fata jocului si sa ne atingem obiectivul", considera Iordanescu.

Romania-Albania va fi live text pe onlinesport.ro duminica de la ora 22:00.



Anghel Iordanescu despre meciul cu Albania: "Trebuie sa ne autodepasim"