Echipa Nationala

Andone: "Oare nu suferim prea mult in fotbalul asta?"

Ioan Andone s-a numarat printre fostii componenti ai echipei nationale care i-au adus, vineri, un ultimul omagiu lui Daniel Prodan la Arena Nationala, locul unde a fost depus sicriul cu trupul neinsufletit al fostului mare international decedat la varsta de doar 44 de ani.

"E o nenorocire. Ne adunam diferite generatii de fotbalisti la meciurile internationale si la nenorocirile astea care vad ca nu se mai termina in fotbalul romanesc. Parca prea multe decese, accidente pe teren, in afara terenului , oameni tineri cum e Didi Prodan. A fost unul dintre cei mai mari fundasi centrali ai Romaniei. Un familist. Am aflat astazi ca fiica lui implineste 19 ani, ce zi! Te intrebi daca oare nu suferim prea mult in fotbalul asta? Nu punem prea mult patos? Nu cred ca merita. Trebuie sa treci asa...", a comentat Andone.

"El a fost un om care a pus la suflet tot si eu sunt la fel. Dumnezeu sa-l odihneasca si sper sa nu se mai intample accidente din astea. Era un muncitor, titularul echipei nationale cel mai bun fundas central. In general, dintre fundasii centrali poti sa spui ca Belodedici a fost un talentat, dar ceilalti am fost muncitori si disciplinati si ordonati in ceea ce am facut", a adaugat Andone.

Antrenorul lui Dinamo a vorbit si despre supararea acumulata de Prodan dupa ce a fost fortat sa renunte la postul de director sportiv in cadrul FRF.

"Trebuie sa treci peste astea, oricum orice club din Romania il primea. Va dati seama ca isi gasea oriunde, era un baiat care isi stia bine meseria, fusese si in comisii la UEFA, un om de fotbal. Ca asa era Didi dupa ce s-a lasat. Greu de comentat. Cred ca el a pus la suflet mult”, crede Andone.

[news-121957]



Andone: "Oare nu suferim prea mult in fotbalul asta?"