Echipa Nationala

Analizele cititorilor: „Nu poti sa pacalesti toata ziua fotbalul. Fotbalul trebuie jucat”

Am selectat trei opinii scrise recent pe subiectul de meci România - Olanda de pe forumul nostru. Iata-le mai jos. S-au scris peste 600 de mesaje, multumim tuturor pentru ideile si cuvintele lasate pe marginea meciului, vom continua sa participam la discutii, sa avem calitate si sa promovam pe site ceea ce se scrie pe Forum.

”In sfarsit s-a terminat toata campania de osanale ridica lui piturca. Visul s-a terminat. A fost doar un vis. Nu poti sa pacalesti toata ziua fotbalul. Fotbalul trebuie jucat. Nu poti sa te bazezi numai pe greseala adversarului, trebuie sa faci si ceva de la tine. Concluzia pentru mine: alt CM ratat ! Noi mergem cu piti pana-n Iad, dar ramanem acolo, nu mai venim inapoi. Oare cand o sa inteleaga cei din conducere ca atunci cand ai demis pe cineva pentru incompetenta, acela nu poate fi peste 2 ani foarte competent. Ne trebuie un antrenor NOU ! Unul care nu a mai antrenat NATIONALA ! Trebuie doar cautat, pentru ca avem asa ceva”, scrie Ferko, care continua:

„In toate cele 3 meciuri din actuala campanie ne-am aparat si am profitat de greselile facute de adversar. Cu Olanda nu a mers, ei nu gresesc ca turcii. Sunt tare nedumerit cum naiba vroia piti si presa sa luam 4 puncte Olandei? Ce bine ar fi sa fie doar un dus rece ! Ma tem insa ca o patim si cu ungurii.”

Un alt utilizator, Newcool, este de parere ca „Asta e difererenta intre generatia de aur si generatia de praf: Hagi nu a ajuns rezerrva la nationala mai ales la 33-34 de ani, n-a avut 5 kile in plus. Mutu da. E bine totusi ca am ajuns rapid cu picioarele pe pamant, noroc ca am fost programati acum cu Olanda, ca daca jucam cu Estonia acum si bateam, ne credeam buricii pamantului...”.

Mr.Thuganomics afirma ca ”desi maniera in care ne-am luat-o este categorica, parerea mea e ca aseara am practicat un fotbal decent spre bun.Se vede ca nationala are o alta fata.S-au dus se pare vremurile in care ne bagam cu fundu in poarta dupa primul gol incasat ca sa nu mai luam si altele.Nationala noastra a atacat cat a putut aseara, insa a avut si ghinion si un arbitraj, dupa parerea mea, ostil.Daca e sa analizam cateva faze, alta era fata meciului daca bara nu se opunea sutului lui Torje, sau daca Olandezii nu ar fi primit un penalty aproape gratuit”.

Cimitiru Ghencea este de parere ca „a fost cronica unei infrangeri asteptate. Victoria din Turcia le-a adormit multora vigilenta...eu unul recunosc ca nu m-am gandit ca turcii sunt foarte slabi (au dovedit-o aseara ,cu varf si cu-ndesat si cu ungaria) ci ca piturca are totusi ceva stofa de antrenor , ceea ce s-a dovedit a fi ,din nou,o naivitate... cum sa pretinzi ca esti antrenor cand tii in teren 90 de minute o mana moarta precum bogdan stancu si ii schimbi exact pe jucatorii care au dat cat de cat randament ,bourceanu si torje ? cum poti sa crezi ca poti infrange olanda cu rezerve precum grasutu' ala venit de la chiajna la steaua special pentru vopsit ? cum poti sa-l bagi pe mutu abia in minutul 80?”

Mesajul sau continua: „De ce sa nu recunoastem cinstit ca diferenta de scor reflecta exact diferenta de valoare din teren si pe cea de valoare generala a fotbalului din romania si olanda ? citeam undeva un comentariu comic cum ca van gaal ar fi un antrenor mediocru,pe care "marele" strateg piturca il va face din glezna. atat de tipic romanesc ... mai vad ca se da vina la greu pe arbitru ... de parca arbitrul ar fi vinovat ca tamas l-a tras pe olandezul ala de mana ,sau ca grasutu' ala cu tenesi albi s-a prins cu mana de fundasul olandez ca nikolic de manerul taxiului ...fazele au semanat intr-adevar,in ambele cazuri jucatorul in galben faultand”.

Pentru alte pareroi recente despre meci apasati aici, puteti citi si participa la discutie.



Analizele cititorilor: „Nu poti sa pacalesti toata ziua fotbalul. Fotbalul trebuie jucat”