Echipa Nationala

Alibec a parasit cantonamentul nationalei

Sursă foto: FRF.ro

Atacantul Denis Alibec s-a accidentat si nu va mai face deplasare la Varsovia pentru meciul pe care Romania il disputa contra Poloniei, in preliminariiile Cupei Mondiale, sambata seara de la 21:45.

Ca urmare a recidivei unei afecțiuni în zona inghinală, Denis Alibec a intrat într-un program special de antrenament și recuperare, anunta site-ul FRF.

Chiar si asa, jucatorul celor de la Steaua nu a mai putut fi recuperat pentru meciul de sambata seara si acesta a parasit cantonamentul echipei nationale.

“În ciuda eforturilor depuse, durerea în zona inghinală s-a accentuat, astfel că Denis nu va putea fi recuperat în timp util pentru meciul de la Varșovia”, a precizat medicul echipei naționale, dr. Laurențiu Oproiu.

Decizia ca Alibec să părăsească lotul s-a luat după discuția pe care jucătorul a avut-o cu staff-ul tehnic și cel medical. El va continua recuperarea sub supravegherea medicului de la echipa de club.

“Îmi pare rău că nu pot să ajut echipa la meciul important din Polonia. Sper să mă recuperez cât mai rapid și la următoarele acțiuni să fiu apt de joc”, a spus Denis Alibec.Alibec a parasit cantonamentul nationalei