Echipa Nationala

Alexandru Maxim, sageti catre Anghel Iordanescu: "Nu voi inceta sa am coloana vertebrala"

Mijlocasul Alexandru Maxim a fost scos din lotul tricolor pentru Campionatul European la putine zile dupa ce primise tricoul cu numarul 10 din partea selectionerului Anghel Iordanescu.

Maxim, unul dintre cei cinci jucatori la care s-a renuntat dupa cantonamentul din Italia, a reactionat la aceasta situatie pe contul sau de Facebook.

"Nu as fi scris aceste randuri,insa,am fost placut surprins de sutele de mesaje pozitive primite in tot acest scurt timp. Vreau doar sa precizez ca am fost foarte mandru si privilegiat in acelasi timp ca am putut ajuta echipa nationala sa se califice la Campionatul European! In aceeasi ordine de idei as vrea sa spun ca sunt foarte mandru de tot ce am realizat in ultimii ani, lucruri pe care le-am realizat muncind si facand foarte multe sacrificii!", a scris Maxim.

"Insa, consider ca in viata sunt alte lucruri mai importante decat fotbalul. Unul dintre ele, de care sunt cel mai mandru, e modul in care am fost educat si crescut de familia mea. Nu voi inceta niciodata sa am coloana vertebrala indiferent de persoanele cu care voi vorbi si situatiile in care ma voi afla!", a continuat acesta, fara a preciza catre cine face trimitere.

Maxim a incheiat prin a le ura colegilor sai bafta de care cu siguranta au nevoie la Campionatul European.



Alexandru Maxim, sageti catre Anghel Iordanescu: "Nu voi inceta sa am coloana vertebrala"