Echipa Nationala

Alexandru Maxim despre meciul cu Germania: “Nu plecam de la premisa ca vom pierde”

Decarul echipei nationale a Romaniei considera ca tricolorii ar putea obtine un rezultat pozitiv cu Germania, favorita grupei noastre de calificare, cu un meci tactic aproape de perfectiune.

“Ar trebui sa facem un meci aproape perfect, pentru a putea obtine un rezultat pozitiv. Daca ne dorim sa participam la o Cupa Mondiala, trebuie sa ne duelam cu adversari de acest calibru.

“Sunt pregatit sa joc, sa ma aflu pe teren, imi doresc sa ma aflu pe teren si voi face tot ce tine de mine pentru a ajuta echipa nationala sa castige acest meci.

“Tactic va trebui sa facem un meci perfect, sa le oferim prea putine spatii. Toti cei 11 va trebui sa facem un meci foarte bun tactic. Jucatorii din atacul Germaniei au o calitate in plus fata de cei din Macedonia, cu tot respectul pentru ei. Fiecare meci e diferit.

“Este un meci ca oricare altul din aceasta grupa. Ii respectam, dar doar pana incepe meciul. Daca vom fi inteligenti, putem obtine un rezultat pozitiv. Nu plecam de la premisa ca vom pierde acest meci. Avem calitatea necesara pentru a le pune probleme, mai ales cand vom avea mingea.

“Indiferent de adversarul intalnit, meciurile sunt din ce in ce mai dificile. Consider ca vom avea sansa noastra, cu siguranta. Au si ei puncte slabe, ca oricare echipa. Atunci cand pierd posesia am vazut ca si ei pot avea probleme.

“Fanii ne-ar fi impins de la spate, dar aceasta este situatia si cred ca toata lumea s-a obisnuit cu acest lucru", a declarat Alexandru Maxim intr-o conferinta de presa.

Meciul Romania - Germania va fi LIVETEXT pe onlinesport.ro, duminica seara, de la ora 21:45.

Ambele echipe au castigat primele meciuri din campania de calificare la Cupa Mondiala din 2022.

Romania a invins Macedonia de Nord, cu 3-2, in timp ce Germania a spulberat Islanda, cu un categoric 3-0.



Alexandru Maxim despre meciul cu Germania: “Nu plecam de la premisa ca vom pierde”