Echipa Nationala

Adrian Mutu spectator de lux la Jocurile Olimpice pe langa nationala Romaniei

Nationala de tineret a Romaniei va participa in acest an la Jocurile Olimpice de la Tokyo, competitie unde pe banca va sta Mirel Radoi, ajuns intre timp selectioner la prima reprezentativa, in conditiile in care Adrian Mutu tocmai a fost prezentat la U21.

“Mirel merita sa fie la Tokyo. Eu voi fi acolo in tribuna pe acolo. El a obtinut aceasta calificare. Sper sa fiu acolo sa-i sustinem si, daca Mirel considera ca are nevoie de mine, voi fi alaturi. Cunosc foarte bine nationala U21 si am vazut jucatori de foarte mare calitate, jucatori foarte buni alaturi de care se poate lucra”, a declarat Adrian Mutu in conferinta de prezentare la nationala de tineret.

“Sper sa aiba aceeasi atitudine pe care am avut-o si eu la echipa nationala, acea concentrare si dorinta de a da totul pentru echipa nationala. Trebuie, au obligatia de a iesi cu tricoul transpirat de pe teren. Tricoul galben al nationalei ar trebui sa fie considerat cel mai important pentru fiecare jucator”, a mai spus Mutu.

“Dupa acest contract daca voi avea rezultate sunt convins ca se vor ivi mai mult oportunitati. Nu inteleg de ce pesimismul trebuie sa depaseasca optimismul la noi. Trebuie sa vedem daca vor fi rezultate, dar pana atunci cel mai corect ar fi ca mediul pozitiv din jurul acestei nationale mici sa continue. N-am venit aici sa fiu actorul principal. Jucatorii sunt actorii principali si ei aduc faima Romaniei”, a completat noul selectioner al nationalei de tineret



Adrian Mutu spectator de lux la Jocurile Olimpice pe langa nationala Romaniei