Echipa Nationala

Nawalka, selectionerul Poloniei: "Nu a fost usor, Romania e o echipa puternica"

Selectionerul Poloniei, Adam Nawalka, a vorbit la conferinta de presa organizata dupa meciul cu Romania despre jocul in sine si despre incidentele care l-au vizat pe atacantul Robert Lewandowski.

Acesta considera ca UEFA trebuie sa reactioneze dupa ce suporterii romani au aruncat cu torte si petarde in teren in timpul meciului.
 
“Ne pare foarte rau ca in astfel de meciuri apar asemenea situatii. Pe stadion sunt persoane care se comporta intr-un mod necorespunzator. UEFA va reactiona in mod sigur in mod corespunzator. In astfel de situatii arbitrii sunt singurii care decid”, a spus Nawalka despre incidentele care l-au vizat in timpul meciului pe atacantul polonez Robert Lewandowski.
 
“Echipa Romaniei ne-a dat o replica foarte puternica. Daca ne uitam la rezultat pare ca a fost un meci usor, dar daca privim atent am intalnit o echipa foarte bine organizata. In repriza a doua Romania a avut cateva ocazii, insa noi am jucat foarte bine pe contraatac. Antrenorul Daum a stiut ca suntem puternici daca ni se permite sa jucam pe contraatac”, a mai spus Nawalka.
 
Intrebat daca vede vreo schimbare a jocului Romaniei in prezent fata de trecutul recent, Nawalka a spus: “Se vad schimbari aparute in jocul Romaniei dupa venirea lui Daum, in special in ceea ce priveste organizarea jocului, mobilitatea jucatorilor si in faza de atac. Astazi romanii au jucat bine, insa noi am fost de neoprit si am jucat la suta la suta. Concentrarea si jocul consecvent au fost foarte importante”.

Acesta mai crede ca grupa ramane deschisa oricaror rezultate si ca Polonia trebuie sa acorde respect tuturor adversarilor, inclusiv Romaniei.



Nawalka, selectionerul Poloniei: "Nu a fost usor, Romania e o echipa puternica"