Echipa Nationala

5 puncte de la FRF: cum se pot lua banii inapoi pe meciul anulat Romania - Argentina

FRF a publicat marti un comunicat de presa in care ii anunta pe cei 38.000 de oameni care au cumparat bilete la partida amicala Romania - Argentina, anulata, cum pot sa isi ia banii inapoi, daca nu vor sa le pastreze pentru meciul cu Franta din preliminariile EURO 2012, de pe 6 septembrie, atunci cand va avea loc inaugurarea National Arena.
Iata procedura:

1. Solicitarile de rambursare a c/v biletelor achizitionate la meciul Romania-Argentina se vor primi pana la data de 10 August 2011, data postei. Dupa aceasta data si ora, nicio solicitare de rambursare nu va mai fi luata in calcul, biletele nerambursate considerandu-se automat bilete valabile la meciul inaugural al National Arena Romania – Franta din data de 6 Septembrie 2011, ora 21.30.

2. Cererile de rambursare a c/v biletelor la meciul Romania – Argentina se vor face excusiv online prin completarea formularului special ce se va gasi pe fiecare din cele 4 site-uri; nu se vor accepta spre rambursare comenzi partiale (exemplu: daca achizitia initiala a fost de 2 bilete se vor putea rambursa numai 2 bilete); banii se vor returna in aceeasi forma in care au fost platiti si vor include c/v biletelor si a taxelor platite in momentul achizitionarii. Nu se va tine cont de nicio solicitare de rambursare exprimata altfel decat prin completarea formularului de rambursare;

3. Rambursarea banilor platiti la achizitionarea online a biletelor se va face intr-un termen de maxim 20 de zile de la data returnarii biletelor achizitionate catre site-ul de unde au fost cumparate; biletele se vor rambursa pe cheltuiala expeditorului SI VOR TREBUI SA FIE IN ACEEASI STARE FIZICA IN CARE AU FOST LIVRATE; biletele care vor prezenta deteriorari fizice, vor avea inscrisuri (altele decat cele scris elegal pe ele), codul de bare deteriorat, etc, NU SE VOR ACCEPTA LA RAMBURSARE.

4. Biletele se vor putea rambursa prin doua metode: prin posta/curier (livrare cu confirmare de primire) sau prin rambursarea fizica la sediul site-ului de unde au fost achizitionate (adresele de rambursare sunt trecute pe fiecare site in parte). Ambele tipuri de rambursari se vor face exclusiv pe cheltuiala expeditorului. In ambele situatii, returnarea contra-valorii biletelor rambursate (inclusiv a taxelor aferente achizitiei) se va face in termen de maxim 20 de zile de la data rambursarii efective a biletelor, in aceeasi forma in care biletele au fost platite!

5. Biletele care au fost rambursate deteriorate se vor analiza de catre o comisie special constituita in data de 17 August 2011 (reprezentanti ai ANPC, Politiei, FRF si ai agentului economic de unde au fost achizitionate), iar expeditorii acestora vor fi instiintati ulterior asupra deciziei luate.5 puncte de la FRF: cum se pot lua banii inapoi pe meciul anulat Romania - Argentina