Conference League

Sepsi, pas mare spre calificarea în turul 3 preliminar din Conference League

Sursă foto: https://www.facebook.com/osksepsi/

Deținătoarea Cupei României Betano s-a impus cu 2-0 pe terenul formației bulgare ȚSKA Sofia, joi seara, în manșa tur a turului 2 preliminar din Conference League. Returul ar trebui să fie o formalitate pentru echipa covăsneană aflată la doar al doilea sezon în cupele europene.

Nicolae Păun a deschis scorul, în minutul 68, cu o minge trimisă la colțul scurt. O fază pornită de la un out de margine și un gol venit pentru a confirma superioritatea vizibilă a celor de la Sepsi.

Cu zece minute înaintea finalului Sepsi și-a dublat avantajul prin Varga. Acesta a profitat de o ieșire din poartă a brazilianului Busatto și a marcat cu un lob din marginea careului.

Sepsi a trecut pe lângă golul al treilea, în minutul 88, când mingea trimisă de Damașcan din afara careului a ”mușcat” din bara transversală.

La ce s-a jucat în această manșă tur de la Sofia cei de la Sepsi n-ar trebui să aibă emoții în ceea ce privește calificarea în turul 3 preliminar.

Un tur 3 unde Sepsi ar întâlni pe învingătoarea dintre Torpedo Kutaisi (Georgia) și Aktobe (Kazahstan).

Caseta tehnică

ŢSKA Sofia: Busatto - Mahmutovic, Koch (Sanyang 76), Cordoba - Turitsov, Carreazo, Lindseth (Shopov 76), Vion (Shaghoyan 75) - Heintz - Phaeton, Nazon (Estrada 66). Antrenor: Sasha Ilic.

Sepsi OSK: Niczuly – Aganovic (Ninaj 57), D. Ciobotariu, M. Bălaşa, A. Dumitrescu - Alimi, N. Păun - M. Ştefănescu (Damaşcan 84), C. Matei (R. Varga 67), I. Gheorghe (Francisco Junior 84) – Safranko (Rondon 67). Antrenor: Liviu Ciobotariu.

Cartonaşe galbene: Vion 47, Mahmutovic 71, Shopov 89 / Alimi 26, Ion Gheorghe 38, Niczuly 89, Phaeton 89

Arbitri: Jochem Kamphuis - Roy De Nas, Murat Kücükerbir - Martin Perez (Olanda).

Stadion: ”Balgarska Armia” (Sofia).



Sepsi, pas mare spre calificarea în turul 3 preliminar din Conference League