Conference League

Mutu, egal nebun. Răzvan Lucescu, egal deloc bun

Sursă foto: sport24.gr

Adrian Mutu și Răzvan Lucescu s-au aflat și din din postura de antrenori implicați mai de departe în seara europeană din România. Ambii au plecat cu egaluri din prima manță a trului 2 preliminar din Conference League.

Zeljeznicar (Bosnia) – Neftci Baku (Azerbaidjan) 2-2
Debut european în cariera lui Mutu

Adrian Mutu a preluat echipa Neftci Baku de la Laurențiu Reghecampf, plecând pe neașteptate de la Rapid. A fost primul său meci de antrenor în cupele europene și primul de la noua sa echipă.  Baku a fost condusă cu 1-0 și 2-1, dar a egalat în minutul 90+5. Este un rezultat care îi dă speranțe lui Mutu la returul de acasă.

PAOK (Grecia) – Beitar Ierusalim (Israel) 0-0
Răzvan Lucescu, huiduit copios

Răzvan Lucescu are ca obiectiv setat în Grecia grupele Conference League, cu PAOK Salonic. Fără performanțe sezonul trecut în campionatul elen, Lucescu Jr. trebuie să performeze acum sau nu va mai sta mult la PAOK. 

Lucrurile nu arată deloc bine pentru el, după egalul fără goluri obținut joi seară în Grecia. PAOK a avut doar o singură șansă de gol în meci, în minutul 11, un penalty executat prost și ratat de Stefan Schwab. Israelienii au avut o bară în partea secundă și încă o șansă mare de a marca ulterior.

PAOK a părăsit terenul huiduită la scenă deschisă de suporteri.



Mutu, egal nebun. Răzvan Lucescu, egal deloc bun