Conference League

CFR Cluj, FCSB, Craiova si Sepsi si-au aflat posibilele adversare in playoff-ul Conference League. Au scapat de "balauri"

Vedeti mai jos ce le-au rezervat sortii celor patru echipe din Romania, daca acestea vor ajunge in faza playoff a UEFA Conference League.

UPDATE 15:21
Adversar abordabil pentru FCSB in playoff. Echipa pregatita de Nicolae Dica a fost cap de serie si va infrunta pe invingatoarea dublei dintre Viking FK (Norvegia) / Sligo Rovers FC (Irlanda).

Pana in playoff ros-albastrii trebuie sa treaca in turul 3 preliminar de un incomod adversar din Slovacia, Dunajska Streda.


UPDATE 15:20
Universitatea Craiova s-a numarat printre capii de serie la tragerea la sorti pentru playoff. Daca vor ajunge in ultimul tur preliminarii, oltenii vor intalni pe invingatoarea dintre FC Lugano (Elvetia) si Hapoel Beer-Sheva (Israel).

Formatia din Banie intalneste pe Zorya Lugansk (Ucraina) in turul 3 preliminar.


UPDATE 15:18
Sepsi Sf.Gheorghe a scapat de un "balaur" precum Fiorentina si va intalni in playoff, daca ajunge acolo, pe invingatoarea meciului APOEL Nicosia (Cipru) / Kyzylzhar Petrovavlovsk (Kazahstan).

Pana in playoff covasnenii trebuie sa treaca de Djurgardens (Suedia), un adversar extrem de tare.


UPDATE 15:10
Campioana CFR Cluj ar putea sa intalneasca invingatoarea dublei dintre Maribor (Slovenia) si HJK Helsinki (Finlanda) pentru calificarea in grupele competitiei.

Pana la playoff cei de la CFR Cluj trebuie sa treaca in turul trei preliminar de Shaktyor Soligorsk din Belarus.

CFR Cluj nu a fost cap de serie la tragerea la sorti pentru playoff. Olympiacos Pireu ar fi fost cel mai greu adversar pe care CFR l-ar fi putut intalni.

Meciurile din playoff se vor disputa pe 18 si 25 august.



CFR Cluj, FCSB, Craiova si Sepsi si-au aflat posibilele adversare in playoff-ul Conference League. Au scapat de "balauri"