Conference League

Așa am trăit: FCSB - Saburtalo 4-2 (final), U Craiova - Vllaznia 3-0 (final), Olimpija - Sepsi 2-0 (2-4 la penaltyuri)

FCSB, Universitatea Craiova și Sepsi s-au calificat joi seară în Turul III preliminar al Conference League. Meciurile au fost live în această pagină.

FINAL FCSB - Saburtalo Tbilisi 4-2 (scor cumulat 4-3)

FINAL DE MECI - FCSB se califică în turul III preliminar al Conference League
'​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​90+6 
- Olaru cade în careu, nu se dă penalty. Olaru rămâne pe jos și trage de timp bine.
'​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​90+4 Cartonaș roșu: Cordea (FCSB) după incidentele de mai devreme. Iese Cordea forțat, el a obținut lovitura de la 11 metri.
'​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​90 - 6 minute de prelungiri. Bătaie pe teren, după ce Popescu lovește un adversar. Se stinge repede conflictul după niște îmbânceli.FCSB trage de timp pentru a se feri de un gol care să ducă meciul în prelungiri.
'87 - GOL: Radunovic (FCSB) - Radunovic execută cu sânge rece penaltyul la vinclu, imparabil. La acest scor, FCSB merge în turul III al Conference League.
'86 - PENALTY FCSB. Cordea este faultat în careu după o pătrundere impetuasă. Un fault nu foarte clar, dar a fost contact.
'84 
- Schimbare FCSB - Iese căpitanul Coman, intră Oaidă. Mai e de joc. Popescu devine căpitan la 19 ani.
'80 - GOL: Coman (FCSB) - Coman înscrie după un an pentru FCSB, după centrarea lui Radunovic. La acest scor se merge în prelungiri, un gol venit rapid după ce înscrisese Saburtalo.
'79 - GOL: Tabatadze  (Saburtalo) - Popescu greșește o pasă, Dawa nu poate reveni în apărare, iar oaspeții înscriu pe contraatac.​​
'​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​76 
- Ocazie foarte mare a lui Edjouma. Marcatorul golului secund trimite cu talpa o minge de la doi metri de poartă, dar balonul este repins cu noroc în aglomerație.
'​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​74 - Cot în figură primit în mod clar în figură de Cordea, dar Nonikashvili nu primește cartonaș galben! Nonikashvili avea deja un avertisment și ar fi trebuit să fi fost eliminat.
​'​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​73 - Tensiune pe teren și în tribune. La acest scur se merge în prelungiri.
​'​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​71- Ratare uriașă a FCSB. Radunovic se trezește cu o minge în careul mic, trimisă de Olaru, dar șutează destul de slab și respinge portarul advers.
'69 - GOL: Goshteliani (Saburtalo)Șoc pe stadion, Saburtalo înscrie. Centrare stângace în careu, iar Goshteliani înscrie cu o lovitură de cap dintre doi apărători.
​'​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​67 - O atmosferă de zile mari pe Stadionul Național, peste 20.000 de oameni în tribune care au cântat aproape continuu!
'​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​59 - Kakubava (Sabourtablo) cade în propriul careu după ce a fost lovit în cap de o minge centrată de Popescu, rămâne pe jos, are nevoie de îngrijiri medicale. Se ridică în cele din urmă, nu are nimic.
'​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​56 - GOL: Edjouma (FCSB) - Gol superb. Edjouma șutează din prima de la marginea careului, cu efect, cu latul piciorului stâng, imparabil! Pasa decizivă a fost oferită de Octavian Popescu.
'​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​52 - Dawa respinge din careu un șut trimis de oaspeți. Saburtalo are mai multă posesie în acest debut de repriză, față de parima parte a jocului în care nu s-a văzut în afară de două sau trei contraatacuri.
​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​'​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​46 - Bară a lui Popescu. Apoi Radunovic centrează pentru Cordea care șutează pe poartă, respinge cu greu portarul lui Saburtalo!
ora 21:32 - Începe repriza a doua.
PAUZĂ
​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​'​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​45
- Un gol meritat pentru FCSB care a presat mai mult în această repriză. Radunovic a fost cel care aduce frica cea mai mare în rândul oaspeților, el a fost cel care a obținut și cornerul de dinainte de gol.
'​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​45 -  GOL: Dawa (FCSB) - Dawa reia în plasă, cu capul, după centrarea venită din cornerul obținut de Radunovic. Cordea a execut de la colț, direct pe capul lui Dawa.
​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​'​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​43 - Centrare bună a lui Radunovic, dar nu este nimeni la finalizare. Acelasși Radunovic obține până la urmă un corner.
​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​'​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​41 - Un joc de tatonare înainte de pauză. Olaru șutează cu stângul, slab..FCSB a tras de patru ori pe poartă, o singură dată oaspeții la cea mai mare fază de gol a meciului.
​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​'​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​38 - Contraatac al lui Saburtalo, Guliashvili șutează plasat, dar pe lângă poartă.
'37 - Popescu centrează bine către Coman, respinge în ultimul moment un apărător. Coman ar fi rămas singur cu portarul!
'36 - S-a mai stins puțin ritmul arătat de gazde în primele 30 de minute.
​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​'32 - Cartonaș galben: Olaru (FCSB) primește galben pentru un fault inutil și sub valoarea unui jucător de 6 milioane de euro în drum spre Emirate. 
​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​'30 - Cartonaș galben: Nonikashvili (Saburtalo) vede galben după un fault din spate asupra lui Popescu.
​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​'28 - Publicul începe să ceară mai mult decât atacuri fără nimic pe tabela de scor. Timpul trece, iar roș-albaștrii sunt cei care trebuie să înscrie.
'25 - Popescu centrează în careu sau mai degrabă trage la poartă, boxează ușor Megrelishvili sau cum se scrie.
​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​'24 - Mai merg oaspeții pe un contraatac, fără succes, slab.
'22 - Popescu driblează la marginea careului, dar se încurcă în minge.
'21 - Olaru pleacă pe contraatac, Cordea omoară faza. Presează din nou FCSB. O centrare aruncată în careu de Radunovic și e corner. Olaru execută de la colț, mingea nu ajunge unde trebuie.
'20 - Corner pentru Saburtalo, urmat de alt corner, respins.
'19 - S-au cam speriat roș-albaștrii după ce le-a trecut glonțul pe la ureche.
​​'17 - Uriașă ocazie de gol pentru oaspeți, mingea șutată puțin pe lîngă bară de Kardava. Târnovanu era bătut. Cea mai mare ocazie de gol a partidei, chiar dacă până acum FCSB a presat mai mult.
'13 - Olaru centrează, Stoica nu ajunge la minge în careu.
INFO: În jur de 20.000 de spectatori în tribune. Dică se agită pe margine la primul său meci.
​'12 - Un nou corner pentru FCSB, mai slab executat. La faza următoare Olaru șutează slab pe lângă poartă.
'10 - Corner pentru gazde, fara rezultat pe moment, urmat de un nou atac, incearca sa plaseze Cordea la vinclu cu un sunt din careu, tehnic dar prea slab.
​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​'6 - Cartonaș galben: Florinel Coman (FCSB), pentru un fault
'1 - FCSB începe mecuil în ofensivă cu toată echipa, să vedem cât îi ține, dar arată bine!

Meciul a început la ora 20:30. .
Cotele oferite de  Betano FCSB – 1.33 | Egal – 4.55 | Saburtalo – 8.50

Echipele de start
FCSB
: Târnovanu - Ov. Popescu, Dawa, Tamm, Radunovic - Edjouma, Olaru - Cordea, Oct. Popescu, Fl. Coman - I. Stoica 
Rezerve: Ducan, A. Vlad - Haruț, Șut, Tănasă, Lixandru, Achim, Oaidă, Pantea, Bouhenna, Musi 
Antrenor: Nicolae Dică
Saburtalo: Megrelishvili - Gocholeishvili, Kakubava, Chaduneli, Jinjolava - S. Nonikashvili, Kardava, L. Nonikashvili - Guliashvili, Sikharulidze, Tabatadze 
Rezerve: Kurdadze - G. Mamageishvili, Goshteliani, O. Mamageishvili, S. Mamageishvili, Geguchadze, Da Fonseca, Kokosadze, Mioc
Antrenor: Lasha Nazadze

Universitatea Craiova -  Vllaznia 3-0 (scor cumulat 4-1)

'80 GOL: Găman (Craiova) - Cap imparabil al lui Valerică Găman, după o centrare a lui Screciu. Final liniștit de meci la Craiova, iar echipa este aproape de turul III preliminar.
'62 GOL: Silva (Craiova) - Raul Silva finalizează cu o lovitură de cap imparabilă o centrare din corner. S-a deschis robinetul la Craiova!
'58 - GOL: Mateiu (Craiova) - Mateiu șutează de la 23 de metri și deschide scorul! Golul serii din Conference League!
'31 - Craiova nu mai atacă la fel ca la început. 
'10 - Craiova este cea care dicteză până acum în meci, albanezii nu există în joc.
'1 - Koljic (Craiova) șutează bine, dar respinge portarul Zagovic.

Meciul a început la ora 20:30. .
Cotele oferite de CASA Pariurilor Craiova – 1.24 | Egal – 5.78 | Vilaznia– 13.50

Echipele de start:
U Craiova
: Lazar - Căpățână, Papp, Raul Silva, Bancu - Crețu, Mateiu - Gustavo, Baiaram, Ivan - Koljic
Rezerve: Rusu, Popescu, Vătăjelu, Screciu, Vlădoiu, Markovic, Roguljic, Găman, Martic, Sala
Antrenor: Laszlo Balint
Vllaznia: Zagovic – Gurishta, Juric, Bulatovic, Hakaj – Boshnjaku, Jonuzi, Marku – Hoxhaj, Nunes Da Silva Amarante, Coba
Rezerve: Qarri, Paloka, Latifi, Heric, Kruja, Smajli, Aralica, Vulaj, Shehi, Alivoda
Antrenor: Mirel Josa

Olimpija Ljubljana - Sepsi 2-0 (2-4 la loviturile de departajare) 

Sepsi învinge cu 4-2 la loviturile de departajare și merge și ea în Turul III preliminar.
'70 -  GOL: Krefl (Olimpija) - 

'​61 -  GOL: Kvesic (Olimpija) - Un șut din voleu aduce premul gol al meciului.
min. 17 - Gazdele au un gol anulat pentru ofsaid, corectă decizie.
Meciul a început la ora 20:00.  

Echipele de start:
Olimpija Ljubljana: Vidovsek - Sualehe, Ratnik, Karamatic, Lasickas - Doffo, Estrada, Elsnik - Pedro, Nukik, Kvesic
Rezerve: Pintol, Mauricio, Cromarkovic, Lagundzic, Pilj, Krefl, Prtajin, Ziljkic, Aldair
Antrenor: Albert Riera

Sepsi: Niczuly - Dimitrov,  Bălașa, B. Mitrea, A. Dumitrescu - C. Matei, Păun, I. Gheorghe - Aganovic, Rondon, Golofca
Rezerve: Began, Gedo, Rodriguez, Dragomir, Tudorie, Ștefănescu, Bărbuț, Ispas, Damașcan, Nistor, Ciobotariu, Ninaj
Antrenor: Cristiano Bergodi

Cotele oferite de  Fortuna Sepsi– 2.94 | Egal – 3.18 | Olimpija Llubljana – 2.55​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​



Așa am trăit: FCSB - Saburtalo 4-2 (final), U Craiova - Vllaznia 3-0 (final), Olimpija - Sepsi 2-0 (2-4 la penaltyuri)