Conference League

Giuleștiul i-a purtat noroc lui Mircea Lucescu | Adrian Mutu, eliminat din Europa

Sursă foto: https://www.facebook.com/fcdynamoua/

Dynamo Kiev, echipa pregătită de Mircea Lucescu, a obținut calificarea în playoff-ul Conference League la loviturile de departajare cu Aris Salonic într-un meci disputat pe stadionul Giulești.

Învinsă cu 1-0 în turul din Grecia, Dynamo Kiev s-a văzut condusă la București după golul lui Djurasek din minutul 39.

Echipa lui Mircea Lucescu a egalat în minutul 45 prin Voloshyn, pentru a trece în avantaj cu cinci minute înaintea finalului.

Reușita lui Karavaev a trimis meciul în prelungiri și apoi la loviturile de departajare, unde Dynamo Kiev s-a impus, cu 6-5.

Mutu, OUT din Europa

Neftci Baku, echipa preluată de Adrian Mutu din această vară, a condus la Istanbul pe Beșiktaș, dar până la urmă formația turcă s-a impus, cu 2-1.

Beșiktaș va înfrunta în playoff pentru un loc în grupe chiar pe Dynamo Kiev, într-un meci cu o importantă încărcătură emoțională pentru Mircea Lucescu.

Acesta a pregătit-o pe Beșiktaș între 2002 și 2004, alături de care a cucerit titlul în Turcia (2003).

Răzvan Lucescu în playoff

PAOK Salonic, echipa pregătită de Răzvan Lucescu, a obținut calificarea în playoff după 3-0 pe teren propriu în returul cu Hajduk Split. În meciul tur din Croația scorul fusese 0-0.

Echipa lui Răzvan Lucescu se va duela în playoff cu Hearts of Midlothian din Scoția, echipă care a revenit de la 1-2 în tur cu Rosenborg, tranșând calificarea în urma unui 3-1 pe teren propriu.



Giuleștiul i-a purtat noroc lui Mircea Lucescu | Adrian Mutu, eliminat din Europa