Conference League

Gigi Becali i-a înnebunit pe danezi

Presa daneză nu a digerat deloc bine după ce Gigi Becali, patronul FCSB, a minimalizat fotbalul lor. Becali a declarat că nu a auzit de echipa Nordsjaelland pe care roș-albaștrii o vor întâlni în Conference League și că vrea adversari puternici, dar nu echipe daneze „pe care o să le spulberăm”. FCSB joacă prima manșă din Turul 3 preliminar al Conference League cu danezii de la Nordsjaelland, joi, 10 august, de la ora 21:30, live pe onlinesport.ro.
Conference League Program și rezultate echipe românești

Becali a declarat despre „dubla” cu Nordsjaelland: „Vă rog frumos să ne aduceți echipe. Poate ne dau aștia din Danemarca acum, să vezi ce râd ei de noi. Dă Doamne să nu fie așa, că știi că glumesc. Nu îi cunosc pe danezi. Se zice că e echipă tare. Habar nu am de ei. Dacă ei sunt danezi, ce, sunt italieni, spanioli, francezi, englezi? Ce să facă? Nu prea cunosc așa multe echipe de fotbal, de aia zic să ne aduceți echipe, că în România nu mai avem cu cine să jucăm. Dar nu ne aduceți danezi, că pe ei îi spulberăm”, a declarat Gigi Becali.

Presa daneză a notat declarațiile și a ținut să răspundă: „Nordsjaelland a primit o lovitură din partea patronului de la FCSB, care nu este impresionat. Nordsjaelland va juca împotriva uneia dintre cele mai bune echipe din România, dar FCSB este cunoscută mai degrabă pentru patronul Gigi Becali, care este un ’uragan’ care face declarații senzaționale în fiecare săptămână. Când Gigi Becali spune că nu știe nimic despre echipele din Danemarca, poate fi un adevăr distorsionat. Ar trebui să își amintească măcar de Silkeborg. În ultimul sezon, FCSB și Silkeborg s-au duelat în grupele Conference League, iar echipa lui Kent Nielsen s-a impus cu 5-0 în ambele meciuri”, au scris jurnaliștii de la tipsbladet.dk citați de Fanatik. 



Gigi Becali i-a înnebunit pe danezi