Conference League

FCSB, victorie la limita cu Shakter Karagandy

Sursă foto: https://www.facebook.com/FCSBOfficial/

Vicecampioana Romaniei s-a impus doar cu 1-0 in mansa tur a dublei cu Shakter Karagandy din Kazahstan, in turul 2 preliminar al Conference League.

Cordea, unul dintre noii veniti la FCSB, a marcat unicul gol al meciului in prima repriza cu un sut din afara careului in urma unei actiuni periculoase.

“A fost un meci greu. O echipa care se apara in cinci, dar ma bucur ca am marcat.

“Sunt un baiat muncitor si ma bucur ca toata munca mea de pana acum am rasplatit-o in teren.

“Depinde doar de mine sa fiu un jucator constant. Este prima data in viata mea cand intalnesc asa suporteri frumosi”, a declarat Cordea la Pro x dupa meciul gazduit de Arena Nationala.

FCSB a trait periculos finalul de meci, cand echipa din Kazahstan a ratat doua mari ocazii.

Tanase: “Am fi putut sa castigam la un scor mai clar, sa fim mai linistiti la retur. Trebuie sa nu le dam nicio sansa la retur, chiar daca se joaca pe sintetic. Cred ca noi suntem favoriti.

“E si inceput de campionat, n-avem ritm, e si cald afara”, a spus si decarul celor de la FCSB.

Meciul de joi seara a marcat revenirea oficiala a Peluzei Nord alaturi de formatia ros-albastra.

FCSB este singura echipa care a castigat in Conference League, dupa Sepsi a remizat in deplasare cu Spartak Trnava, iar Universitatea Craiova a pierdut pe terenul albanezilor de la Laci.

Caseta tehnica

FCSB: Vlad - V. Creţu, A. Creţu, Cristea, Radunovic - Moruţan (Stoica '46), Ov. Popescu, Vînă (Musi '46) - Cordea (Dumitru '90+1), Tănase, Oct. Popescu (F. Coman '71). Antrenor: Dinu Todoran.

Şahtior Karagandy: Shatskly - Gabyshev (Kybyray '66), Khozin, Graf, Buivolov, Atanaskoski - Mitosevic, Mawutor (Tattybayev '78), Bakaev - Shikavka (Rustemovic '66), Najaryan (Omirtayev '59). Antrenor: Magomed Adiev.

Cartonaşe galbene: Creţu '59, Ov. Popescu '88 / Mitosevic '24, Khozin '33.

Meciul a fost arbitrat de cipriotul Vasilis Dimitriou.



FCSB, victorie la limita cu Shakter Karagandy