Conference League

CFR Cluj a ratat o victorie „a la Dan Petrescu”

Sursă foto: https://www.facebook.com/AdsKulubu/

Într-un meci disputat pe stadionul din Gruia, joi seara, în prima manșă a turului 2 preliminar din Conference League, CFR Cluj a remizat scor 1-1 cu Adana Demirspor, ocupanta locului patru în campionatul Turciei sezonul trecut.
Așa am trăit LIVE: CFR Cluj, Farul și Sepsi în Conference League
Program și rezultate ale echipelor românești în cupele europene

Prima ocazie a aparținut oaspeților prin Belhanda, în minutul 5, dar la faza imediat următoare CFR Cluj a deschis scorul prin devierea lui Betancor.

CFR a încercat apoi să țină de avantaj până la final, ca în perioada de glorie a lui Dan Petrescu la CFR. Doar că pe bancă nu se afla Dan Petrescu, ci Andrea Mandorlini.

Iar Adana nu a fost Chindia. Turcii au urcat liniile dominând jocul autoritar spre final și în cele din urmă au egalat așa cum spune în fotbal, meritat, prin căpitanul Stambouli, cu un șut spectaculos, în minutul 77. A fost un gol precedat de mai multe ocazii ratate de turci.

La 1-1, pe final de meci, CFR Cluj a ratat revenirea la conducere prin Camora. Șutul căpitanului gazdelor a fost respins in extremis de portarul Karacic.

Returul se va disputa pe data de 3 august, de la ora 21:00, la Adana, pe un stadion de 33.000 de locuri.

Învingătoarea acestei duble va juca în turul 3 preliminar din Conference League cu învingătoarea dublei dintre Osijek (Croația) și Zalaegerszeg (Ungaria).

Caseta tehnică

CFR Cluj: Sava - Kresic, Ajeti (Mogoş 71), Morgan (Otele 86) – C. Manea, Cvek, Tachtsidis (R. Filip 71), Avounou, Camora – Bîrligea (E. Krasniqi 86), Jefte Betancor (E. Yeboah 60). Antrenor: Andrea Mandorlini.

Adana Demirspor: Karacic - Svensson, Manev (Gravillon 57), Guler, Rodrigues - Stambouli, Akbaba - Yusuf San, Belhanda (Nani 71), Akintola (Tokoz 86) – Ndiaye. Antrenor: Patrick Kluivert.

Cartonaşe galbene: R. Sava 64, E. Krasniqi 88 / Manev 52, Gravillon 65, Rodrigues 90+6

Arbitri: Elchin Masiyev – Elshad Abdullayev, Parvin Talibov - Farid Hajiyev (Azerbaijan).

Stadion: ”Dr.Constantin Rădulescu” (Cluj-Napoca).



CFR Cluj a ratat o victorie „a la Dan Petrescu”