Champions League

Remiza alba in derbiul dintre Atletico Madrid si Real Madrid, din sferturile Ligii Campionilor

Atletico Madrid si Real Madrid au incheiat la egalitate, scor 0-0, partida contand pentru prima mansa a sferturilor Ligii Campionilor. Portarul lui Atletico, slovenul Jan Oblak, a avut 6 parade de exceptie in prima repriza, singura de altfel in care s-a jucat fotbal pe Vicente Calderon. 

Real Madrid a avut un start contondent de meci, dupa ce galezul Gareth Bale a scapat singur spre poarta lui Atletico, dar nu a putut gasi executia potrivita pentru a-l invinge pe Oblak.

Tot Bale, in minutul 30, l-a incercat de la distanta pe goalkeeperul lui Atletico. Oblak a respins in fata, dar a avut noroc de faptul ca nu se afla nimeni pe respingere pentru a profita de inexactitatea sa.

James Rodriguez (37) putea produce desprinderea cu un sut pretentios de la aproximativ 20 de metri. Oblak a plonjat spre bara din stanga si a pastrat tabela intacta pe Vicente Calderon.

La poarta opusa, Griezmann nu a putut profita de un cadou facut de aparatorii adversi. Internationalul francez a finalizat pe directia lui Casillas, dupa un sut din intoarcere din preajma careului.

Prima parte s-a incheiat cu Oblak interzicandu-i golul lui Rodriguez, la capatul unei contre taioase a oaspetilor.

Repriza secunda a fost una de cu totul alta factura, in conditiile in care jucatorii lui Atletico s-au prezentat mai bine in defensiva si nu i-a permis Realului sa mai ameninte poarta lui Oblak.

Mai mult, Suarez putea aduce golul izbavitor spre final, dar Casillas a intervenit excelent la sutul din apropiere.

Mario Suarez si Marcelo sunt suspendati pentru mansa retur a acestei confruntari, din cauza cumulului de cartonase.

Atletico Madrid (4-4-2): Oblak - Siqueira, Godin, Miranda, Juanfran - Koke (F. Torres 83), Gabi, Suarez, Turan - Mandzukic si Griezmann (R. Garcia 77).

Real Madrid (4-3-3): Casillas - Carvajal (Arbeloa 85), Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Rodriguez - Bale, Benzema (Isco 76) si Ronaldo.

Arbitru: Milorad Mazic (Serbia)

Cartonase galbene: Mandzukic 55, R. Garcia 80, M. Suarez 85/ S. Ramos 80, Marcelo 89

Cartonase rosii: -

Stadion: Vicente Calderon (Madrid)



Remiza alba in derbiul dintre Atletico Madrid si Real Madrid, din sferturile Ligii Campionilor