Champions League

Real Madrid umilita de Tottenham. Londonezii sunt in optimi

Sursă foto: twitter.com/spursofficial

Tottenham a invins-o pe Real Madrid, cu 3-1, miercuri seara pe Wembley in derby-ul Grupei H din Liga Campionilor, rezultat in urma caruia londonezii si-au asigurat matematic calificarea in primavara europeana inaintea ultimelor doua meciuri.

Atmosfera creata de fanii lui Tottenham pe imensul Wembley s-a dovedit coplesitoare chiar si pentru Real Madrid, detinatoarea trofeului, o echipa obisnuita cu astfel de meciuri, dar care nu traverseaza cea mai fasta perioada a sezonului.

Esecul de la Girona de la finalul saptamanii trecute a aratat ca nu a fost deloc intamplator si Real n-a reusit niciun moment sa se ridice in fata lui Tottenham la pretentiile unei castigatoare de Champions League.

Tottenham a surprins apararea Realului in minutul 27 prin Alli din pasa lui Trippier, jucator plecat dintr-o pozitie de offside.

Real a cautat egalarea imediat si Casemiro a trecut aproape de gol cu un sut pe jos in minutul 29 respins in corner de Lloris.

Acelasi Lloris a blocat in extremis in minutul 31 sutul lui Cristiano Ronaldo din marginea careului.

Ocazie uriasa ratata de Tottenham in minutul 40 prin Kane, jucator care a fost blocat de portarul madrilen Kiko Casilla la o faza unu contra unu.

Intr-un moment de forcing din partea Realului cei de la Tottenham au dat lovitura prin acelasi Alli, jucator care a finalizat cu un sut deviat de Ramos, dupa ce il ridiculizase pe Casemiro.

Inca o lovitura incasata de Real Madrid in minutul 64 la capatul unui contraatac de manual finalizat de Eriksen.

Real Madrid a redus din diferenta in minutul 78 prin Cristiano Ronaldo cu un sut din fata portii.



Real Madrid umilita de Tottenham. Londonezii sunt in optimi