Champions League

Pep Guardiola, mesaj emotionant dupa calificarea in finala Champions League

Sursă foto: https://twitter.com/mancity

Echipa Manchester City s-a calificat in premiera in ultimul act al celei mai importante competitii din fotbalul european.

Formatia engleza antrenata de Pep Guardiola a eliminat in semifinale Paris Saint-Germain, cu 4-1 la general.

“As vrea sa imi exprim un gand pentru jucatorii care nu au evoluat in aceasta seara, pentru staff-ul si oamenii din Abu Dhabi, care ne-au ajutat sa ducem clubul la nivelul urmator, pentru atat de multi jucatori care au evoluat la City in trecut, datorita lor suntem astazi aici.

“Am scos din competitie o echipa care a eliminat pe Barca si Bayern in rundele anterioare. Am suferit mult. Am jucat mai bine in a doua repriza si este o victorie foarte mare pentru noi. Suporterii? A fost ciudat sa joc un astfel de joc fara public.

“Este o realizare, dar fanii nostri ar fi trebuit sa fie acolo. Clubul apartine oamenilor. Noi, trecem, suporterii raman. Trebuie sa fie foarte mandri. Am apreciat cu adevarat prezenta lor in aceasta seara, chiar daca nu erau in tribune. Am crezut in calificarea in finala timp de trei secunde impotriva lui Tottenham, in 2019, si suntem foarte fericiti acum”, a declarat Guardiola.

Chelsea sau Real Madrid va fi a doua finalista dupa returul programat miercuri seara.

In tur, la Madrid, a fost 1-1.



Pep Guardiola, mesaj emotionant dupa calificarea in finala Champions League