Champions League

Avancronica CFR Cluj - Manchester United

CFR Cluj va întâlni Manchester United, de la ora 21:45, într-un meci din grupa H a Ligii Campionilor. Apasati aici pentru partide in direct pe Onlinesport.ro.

21:05 - Jucatorii celor doua echipe au iesit la incalzire.

CFR: Felgueiras - Ivo Pinto, Cadu, Rada, Sepsi - Aguirregaray, G. Muresan - Sougou, Bastos, Camora - Kapetanos

Rezerve: Stancioiu - Diogo Valente, Camora, Nicoara, Piccolo, Bjelanovic, Rui Pedro.

Manchester United: De Gea - Rafael, Ferdinand, Evans, Evra - Fletcher, Cleverley, Anderson, van Persie - Rooney, Chicharito.

20:12 - Jucatorii CFR-ului au ajuns la stadionul Constantin Radulescu.

19:33 - Iuliu Muresan a anuntat ca in tribune se vor afla si scouteri de la patru din cluburi din Anglia, veniti in urma cu cateva minute la Cluj.

19:12 - Dumitru Dragomir pariaza pe CFR Cluj in aceasta seara: "Va zic, CFR-ul poate castiga acest meci! Este de ajuns o scanteie, sa se descatuseze putin si jocul o sa le iasa perfect. Sunt sigur pe pronosticul meu, Manchester United nu mai este echipa care a fost odata; in afara de aia trei jucatori din atac, restul sunt jucatori de pluton. Ganditi-va ca CFR-ul a batut-o pe Basel, echipa care i-a umilit pe United anul trecut"

Ardelenii vor disputa cel mai important meci din istorie în fata unui stadion arhiplin. De la ora 21:45, în Gruia vine Manchester United, principala favorita la calificarea din grupa H.

Citeste si:
.UEFA i-a dat o lovitura de 1 milion de euro lui CFR Cluj
.Au venit scouterii! Sase cluburi de top sunt prezente la Cluj
.Spion la Manchester United. Ce a facut Ferguson de la venirea în România

Ambele echipe au trei puncte dupa prima runda, iar un nou rezultat pozitiv ar spori considerabil sansele ardelenilor de a ajunge în primavara Ligii Campionilor.
 
Pentru a-i motiva si mai mult pe jucatori, Paszkany a anuntat ca acestia vor avea o prima de 10 mii de euro pentru cel putin un egal si o victorie cu Steaua.
 
Dintre jucatorii trecuti pe lista UEFA, CFR Cluj nu are nici un absent. Kapetanos si Sougou au avut probleme medicale, însa si-au revenit si sunt complet apti.
 
De partea cealalta, Ferguson nu va conta în aceasta seara pe Scholes, Giggs, Carrick, Valencia, Young, Vidici, Smalling si Jones.
 
Echipele probabile:
 
CFR Cluj: Felgueiras - Pinto, Cadu, Rada, Sepsi - Muresan, Aguirregaray - Sougou, Bastos, Camora - Kapetanos
 
Manchester United: De Gea - Raael, Ferdinand, Evans, Evra - Nani, Fletcher, Anderson, Kagawa - Rooney, Van Persie
 
Arbitru va fi Alberto Mallenco din Spania.



Avancronica CFR Cluj - Manchester United