Champions League

Spion la Manchester United. Ce a facut Ferguson de la venirea in Romania

Sir Alex Ferguson este cel mai important nume care ajunge la Cluj în ultimii ani. Onlinesport.ro a stat cu ochii pe managerul lui Manchester United si va prezinta pas cu pas ce a facut legenda de pe banca britanicilor de la venirea în România.

La a doua prezenta în România în ultimele 12 luni, Sir Alex Ferguson a uimit prin modestie si jovialitate. În prima zi petrecuta în România, managerul în vârsta de 70 de ani a dat autografe, a glumit si a purtat discutii cu reprezentantii CFR-ului.

"CFR Cluj merita respect, este o echipa de luat în seama"
Sir Alex Ferguson

Delegatia lui Manchester United a ajuns în România în jurul orei 18:00, fiind asteptata la aeroport de aproximativ 20 de suporteri. Ferguson a iesit ultimul, fiind totodata singurul reprezentant al lui Manchester United care a dat autografe.

De la aeroport, Fergie nu s-a urcat în autocarul care i-a dus pe jucatori la hotel, ci a mers direct la stadionul din Gruia, cu o masina pusa la dispozitie de cei de la CFR Cluj.
 
Ajuns la stadion, Ferguson s-a îndreptat direct catre teren, inspectând gazonul în mai multe zone. Aici a fost interpelat de Iuliu Muresan, care, dupa ce s-a prezentat, i-a cerut sa acceptul sa faca o fotografie împreuna.
 
Tot pe teren, Ferguson a discutat si cu Ioan Andone, care i-a facut o mica surpriza, oferindu-i cadou o placheta din ceramica pe care erau prezente emblemele ambelor echipe.
 
"Wow, un cadou? Cu ce ocazie?", a reactionat mirat Ferguson, care ulterior i-a spus lui Andone ca-si aduce aminte de meciul cu Dinamo, din 2004.
 
Dupa ce a încheiat discutia cu cei de la CFR, Ferguson s-a plimbat prin interiorul stadionului, admirând imaginile care prezentau bucuria ardelenilor prezente pe pereti, dar si sala de trofee.
 
În tot acest timp, Ferguson a facut poze amabil cu toti cei care i-au cerut acest lucru. Pentru scotian a urmat conferinta de presa, în care a laudat CFR-ul si a anuntat ca va baga cei mai buni jucatori pe care-i are la dispozitie.
 
De la stadion, Ferguson s-a îndreptat în sfârsit catre hotelul în care este cazata Manchester United. Stabilimentul s-a transformat într-o adevarata fortareata, însa pentru ca mai multi suporteri britanici s-au cazat tot aici Ferguson a impus o noua regula.
 
Astfel, Manchester United a luat masa separat în hotel, într-un restaurant care era disponibil doar pentru jucatori si cei din staff-ul tehnic.
 
Seara s-a încheiat pentru Ferguson cu o scurta sedinta cu asistentii sai, în care s-a stabilit programul din ziua meciului.



Spion la Manchester United. Ce a facut Ferguson de la venirea in Romania