Champions League

Antrenor pus pe liber dupa o noua umilinta in Europa

Sursă foto: https://twitter.com/ActuFootMonde_/

Julen Lopetegui a fost demis de la Sevilla dupa infrangerea usturatoare incasata de andaluzi pe teren propriu cu Borussia Dortmund (1-4), miercuri seara, in etapa a treia din Champions League.

Oficialii echipei spaniole i-au decis soarta antrenorului Julen Lopetegui imediat dupa ultimul fluier al partidei de pe Sanchez Ramon Pizjuan.

Este a doua infrangere pe teren propriu in trei meciuri de Champions League pentru Sevilla cu patru goluri incasate, dupa 0-4 in prima runda cu Manchester City.

Presa spaniola anunta a Jorge Sampaoli este asteptat sa preia Sevilla, o echipa pe care argentinianul in varsta de 62 de ani a mai pregatit-o in sezonul 2016/2017.

Sampaoli a stat ultima oara pe banca celor de la Olympique Marseille pana la finalul sezonului precedent.

Sevilla are un singur punct la jumatatea fazei grupelor si minus sapte golaveraj intr-o grupa dominata de Manchester City (9 puncte). Pe doi se afla Borussia Dortmund (6 puncte).

"Cetatenii" au dispus de FC Copenhaga, miercuri seara, cu 5-0. Doua dintre goluri au fost marcate de Erling Haaland.Antrenor pus pe liber dupa o noua umilinta in Europa