Bundesliga

Sanse mici ca Haaland sa ajunga la Bayern

Sursă foto: https://twitter.com/ErlingHaaland/

Gigantul german Bayern Munchen nu pare a fi interesat de transferul atacantului norvegian Erling Haaland.

Oliver Kahn, presedintele clubului bavarez, a vorbit despre clauza de reziliere pe care Haaland o are in prezent la Borussia Dortmund.

"Real Madrid, Manchester City si Manchester United sunt pregatite sa plateasca 75 de milioane de euro, cat este clauza de reziliere", a spus Kahn pentru Süddeutsche Zeitung.

Fostul mare portar al lui Bayern si al nationalei Germaniei a mai declarat ca Bayern il are pe Lewandowski, un atacant care "va continua sa marcheze 30-40 de goluri timp de multi ani".

Ramane de vazut daca Lewandowski va continua la Bayern si dupa iunie 2022, aparand mai multe informatii potrivit carora acesta si-a instiintat agentul ca vrea sa plece din Bavaria cu Real Madrid posibila viitoare destinatie.

Bayern este un club mai degraba conservator cand vine vorba de transferurile de jucatori.

Cel mai scump transfer din istoria lui Bayern este al fundasului francez Lucas Hernandez, adus in sezonul 2019/20 de la Atletico Madrid pentru 80 de milioane de euro.

Al doilea cel mai scump transfer al lui Bayern a fost al mijlocasului de banda stanga Leroy Sane de la Manchester City, in sezonul 2020/21, pentru 60 de milioane de euro.



Sanse mici ca Haaland sa ajunga la Bayern