Bundesliga

Clasicul Germaniei ține capul de afiș la finalul săptămânii în Bundesliga

Marile rivale Bayern Munchen și Borussia Dortmund se înfruntă, sâmbătă, de la ora 19:30, în ceea ce nemții numesc Der Klassiker, cu alte cuvine Clasicul fotbalului german. 

Pe Betano, cu Bet Builder activat, toate pariurile preferate pot fi plasate pe același bilet, dintr-un meci sau din mai multe meciuri, pentru o singură cotă, după cum vom vedea în continuare.

Ce este Bet Builder?

Cu opțiunea de pariere Bet Builder pot fi combinate mai multe pariuri din același meci, minimum două și maximum zece, sau din mai multe meciuri, pe același bilet de pariere. Astfel se obține o cotă mai mare cu pariuri din același meci. Pentru a paria cu Bet Builder trebuie bifat butonul Bet Builder din partea dreapta sus a ecranului în interiorul meciului dorit, iar când acesta s-a făcut albastru se trece la alegerea pariurilor. Cu Bet Builder, pe Betano, se pot face peste 500 de combinații pe un singur meci.

O selecție, patru pariuri, un singur bilet cu Bet Builder

Din oferta Betano de sâmbătă, 30 martie, am ales derby-ul Bayern Munchen-Borussia Dortmund din Bundesliga și, cu Bet Builder activat, am mizat pe un total de patru piețe diferite de pariere, pe același bilet. Acum, pe Betano, cu Bet Builder toate pariurile preferate sunt în același loc.

Bayern Munchen – Borussia Dortmund (19:30)

Rezultat final – Bayern (cota 1.44)
Total goluri – Sub 3.5 (cota 2.27)
Ambele echipe înscriu – Da (cota 1.40)
Ambele echipe să primească 2+ cartonașe – Da (cota 2.15)

Cele două echipe s-au luptat pentru titlul sezonului trecut până în ultimul minut al etapei a 34-a, câștig de cauză având in extremis cei de la Bayern Munchen.

De această dată niciuna dintre rivale nu se află în poziția de a ataca titlul, Bayern ocupând locul secund la zece puncte în urma revelației Leverkusen, în timp ce Dortmund este doar a patra și tremură pentru prezența în ediția viitoare a Ligii Campionilor.

Diferența dintre Bayern și Dortmund este de zece puncte înaintea meciului direct din etapa a 27-a.

Bayern a câștigat trei din ultimele patru meciuri disputate în campionat, interval în care a marcat nu mai puțin de 17 goluri.

E adevărat că bavarezii au și primit cel puțin un gol în ultimele cinci etape din Bundesliga.

Dortmund a câștigat ultimele patru meciuri, iar în cazul lor doar trei din ultimele cinci partide au fost cu goluri de ambele părți.

În tur, Bayern a tranșat disputa cu un categoric 4-0, internaționalul englez Harry Kane trecându-și în cont un hattrick.

Dortmund a încasat câte patru goluri în ultimele două confruntări cu rivala din Munchen.

Șase din ultimele șapte meciuri directe au fost câștigate de Bayern, pentru ca ultima victorie obținută de Dortmund să dateze din 2019, în Supercupa Germaniei.

Dortmund n-a mai câștigat contra lui Bayern de la un 3-2 înregistrat în noiembrie 2018 pe teren propriu.

Chiar și așa, Dortmund a evitat înfrângerea în 12 din cele 13 meciuri disputate în deplasare, incluzând aici și disputa cu liderul Leverkusen.

Cota 20

Astfel, cu Bet Builder activat la meciul Bayern Munchen – Borussia Dortmund din Bundesliga poți ajunge la o cotă cumulată de 20.00, iar cu o miză de 50 de lei câștigul poate fi de 1.000 de lei.

Cotele de mai sus sunt informative și pot suferi modificări până la ora meciului. De asemenea, alegerile făcute au un caracter demonstrativ, fiecare jucător având libertatea de a-și construi biletul cu Bet Builder activat după propria pricepere și inspirație.

Toate cele patru pariuri de mai sus se adaugă pe un singur bilet, cu Bet Builder, pe Betano. Intră în meciul dorit din oferta Betano, apoi apasă în colțul din dreapta sus pe iconița de Bet Builder, iar în momentul în care aceasta se face albastră poți plasa mai multe pariuri din acest meci, pe același bilet.

Urmărești și pariezi

Pe Betano, orice transmisiune live de sport se transformă într-o experiență de pariere, în care poți plasa predicțiile tale și juca în timp ce vezi meciul dorit, cum este cazul meciurilor de fotbal din Bundesliga.

Pentru a accesa Urmărești și pariezi, primul pas este să te autentifici în contul tău Betano și apoi să accesezi partida pe care dorești să o urmărești și pe care vrei să pariezi. Apoi, apasă pe opțiunea de Streaming LIVE. Pentru a te bucura de întreaga experiență a transmisiunii în direct, asigură-te că ai activat modul full screen, făcând click pe iconiță sau rotind ecranul telefonului tău.

În timp ce pe ecran vezi în direct meciul favorit, vei observa și cotele de pariere aferente partidei, aflate în partea dreaptă a ecranului tău. Vor apărea pe rând mai multe pariuri populare, printre care poți naviga cu glisare stânga-dreapta („swipe”).



Clasicul Germaniei ține capul de afiș la finalul săptămânii în Bundesliga