Bundesliga

Kane reușește un hattrick la prima apariție în Der Klassiker

Sursă foto: https://twitter.com/FCBayern

Atacantul englez Harry Kane a marcat trei dintre cele patru goluri ale echipei Bayern Munchen în meciul cu Borussia Dortmund disputat în etapa a 10-a din Bundesliga.

Meciul de pe Signal Iduna Park a fost decis încă din primele zece minute. Dayotchanculle Upamecano a deschis scorul după o lovitură de la colțul terenului, în minutul 4, pentru ca Harry Kane să dubleze avantajul bavarezilor după alte cinci minute cu o reluare din interiorul careului.

Același Kane a mai avut un șut în bară în minutul 45, dar faza a fost anulată de o semnalizare de la margine pentru offside.

Partea secundă a început cu Bayern ratând o mare ocazie prin Jamal Musiala. Acesta a scăpat singur cu portarul și nu l-a putut învinge pe Gregor Kobel.

Musiala a marcat în minutul 72 din pasa lui Kane, dar golul a fost anulat pentru un offside la jucătorul englez.

Două minute mai târziu Kane marca pentru 3-0 cu un șut plasat din interiorul careului.

Englezul și-a trecut în cont hattrick-ul în minutul 90+4 pentru un succes categoric obținut de Bayern pe terenul rivalei Dortmund.

Cu 15 goluri marcate în zece etape, Kane stabilește un nou record pentru Bundesliga.

Internaționalul englez a fost implicat în 20 dintre golurile marcate de Bayern sezonul acesta. O performanță pe care n-a mai atins-o niciun alt jucător în istoria campionatului german.

Dortmund pierde primul meci după o serie de 18 partide fără înfrângere. De la 2-4 cu Bayern pe Allianz Arena în aprilie nu mai pierduseră galben-negrii.

Caseta tehnică

Dortmund: Kobel (c) - Ryerson, Hummels, Schlotterbeck, Wolf (Süle 46') - Özcan (Nmecha 87'), Sabitzer - Malen (Adeyemi 57'), Reus, Brandt (Moukoko 66') - Füllkrug (Haller 79').
Antrenor: Edin Terzić. 

Bayern: Neuer (c) - Mazraoui, Upamecano (Pavlović 60'), Kim, Davies - Laimer, Goretzka - Sané (Müller 89'), Musiala (Choupo-Moting 89') Coman - Kane.
Antrenor: Thomas Tuchel.

 


Kane reușește un hattrick la prima apariție în Der Klassiker