Bundesliga

Infrangere aspra pentru Bayern Munchen in Bundesliga

Sursă foto: https://twitter.com/Eintracht/

Campioana Germaniei a incasat-o urat, sambata, la Frankfurt in duelul cu Eintracht din etapa a 10-a a campionatului.

Echipa locala a transat disputa cu un categoric 5-1, un meci in care Bayern a ramas in inferioritate numerica inca din minutul 9.

jerome Boateng a fost eliminat cu rosu direct si astfel cei de la Eintracht au avut din start misiunea mai usoara in a-si apropia victoria.

Kostic (25) si Sow (33) au marcat primele doua goluri pentru Eintracht inainte ca Bayern sa reactioneze prin Lewandowski inaintea pauzei (37).

Cu aceasta reusita polonezul intra in istoria Bundesligii ca primul jucator care marcheaza in fiecare din primele zece etape ale unui sezon.

Golul lui Abraham de 3-1 marcat la patru minute dupa pauza a fost decisiv in economia partidei, astfel ca reusitele lui Hinteregger (61') si Paciencia (85') au venit cumva firesc dupa cursul jocului.

Pentru prima data in cariera portarul Manuel Neuer incaseaza cinci goluri intr-un meci din Bundesliga.

Frankfurt pune capat cu acest succes unei serii de 16 meciuri fara victorie in disputele cu Bayern Munchen.

Dupa aceasta a doua infrangere a sezonului Bayern coboara pe patru in clasament si ajunge la patru puncte de liderul Borussia Monchengladbach.

Caseta tehnica

Eintracht Frankfurt: Rönnow – Abraham (c), Hinteregger, Ndicka – da Costa, Fernandes (Silva 80'), Rode (Gacinovic 71'), Kostic – Sow – Paciencia, Dost (Kamada 64').

Bayern Munchen: Neuer (c) – Kimmich, Pavard, Boateng, Alaba – Thiago – Gnabry (Goretzka 69'), Müller (Martinez 64'), Coutinho (Coman 57'), Davies – Lewandowski.



Infrangere aspra pentru Bayern Munchen in Bundesliga