Bundesliga

Drama in fotbalul german. Doi suporteri ai Borussiei Dortmund au facut infarct la un meci de Bundesliga

Meciurile din prima liga germana sunt traite la cote inalte, uneori peste limita admisa si doi dintre fanii echipei Borussia Dortmund au avut probleme.

Din pacate unul dintre suporteri in varsta de 80 de ani a decedat in urma stopului cardiac suferit in timpul partidei cu Mainz, castigata de Dortmund pe teren propriu cu 2-0.

Un alt suporter care a suferit atac de cord se afla internat in spital, iar conditia lui este una stabila potrivit medicilor.

In semn de respect pentru cele doua cazuri, fanii celor doua echipe au incetat sa mai cante pe durata reprizei secunde a meciului de pe Signal Iduna Park, iar suporterii lui BVB din celebra peluza galbena au dat jos mesajele si bannerele de pe garduri.

Marco Reus, unul dintre jucatorii Borussiei, a povestit dupa meci ca nici arbitrul n-a inteles ce se intampla si ca l-a intrebat la un moment dat in repriza a doua daca stie de ce suporterii nu mai canta.Drama in fotbalul german. Doi suporteri ai Borussiei Dortmund au facut infarct la un meci de Bundesliga