Bundesliga

Der Klassiker si-a respectat statutul. Duel cu cinci goluri intre Borussia Dortmund si Bayern Munchen

Sursă foto: https://twitter.com/FCBayern/

Marile rivale din Bundesliga au oferit un spectacol grandios, samabata seara, intr-o confruntare care a contat pentru etapa a 14-a.

Bayern Munchen s-a impus in final, cu 3-2, in urma golurilor marcate de Robert Lewandowski (9, 77) si Kingsley Coman (44).

A doua reusita a lui Lewandowski a fost dintr-o lovitura de la 11 metri obtinuta de Serge Gnabry.

Atacantul polonez ajunge la o rata de succes de 90 la suta de la punctul cu var, transformand 38 din cele 42 de penalty-uri executate in Bundesliga.

Lewandowski ajunge la 26 de goluri in 25 de meciuri contra fostei sale echipe.

Bayern ajunge la sase victorii consecutive in Klassiker, duel pe care l-a pierdut de doua ori in ultimele 11 de confruntari.

Pentru Coman statistica arata chiar si mai bine, acesta castigand toate cele sapte meciuri cu Borussia Dortmund in care a fost implicat.

Pentru Borussia Dortmund au punctat Julian Brandt (5) si Erling Haaland (48), ambele reusite din pasele englezului Jude Bellingham.

Caseta tehnica

Dortmund: Kobel - Meunier, Akanji, Hummels, Guerreiro (Schulz 82') – Bellingham, Can, Dahoud (Malen 60') - Brandt, Haaland (Tigges 82'), Reus (c). Antrenor: Marco Rose.

Bayern: Bayern: Neuer (c) – Pavard, Upamecano, Hernandez (Süle 74'), Davies – Tolisso, Goretzka (Musiala 65') – Coman, Müller, Sane (Gnabry 65') – Lewandowski. Antrenor: Julian Nagelsmann.



Der Klassiker si-a respectat statutul. Duel cu cinci goluri intre Borussia Dortmund si Bayern Munchen