Bundesliga

Bayern si Hoffenheim deschid balul in Bundesliga. Cine transmite competitia in Romania

Sursă foto: twitter.com/Bundesliga_EN

Noul sezon din Germania debuteaza, vineri seara, cu meciul dintre Bayern Munchen si Hoffenheim.

Un duel la prima vedere dezechilibrat si cu o favorita certa la obtinerea celor trei puncte, vorbim aici evident de Bayern Munchen, campioana sezonului precedent.

Bavarezii pornesc la drum cu un nou antrenor in persoana lui Niko Kovac, tehnician care n-a avut nevoie decat de un meci pentru a-si trece in palmares primul trofeu pe banca lui Bayern.

Vedeti cotele oferite de Baumbet pentru Bayern - Hoffenheim.

Supercupa Germaniei a intrat in vitrina echipei din Munchen dupa un 5-0 categoric in fata lui Eintracht chiar pe terenul acesteia din Frankfurt.

De atunci Bayern a mai disputat un meci oficial contra micutei Drochtersen/Assel (Liga 4) in primul tur al Cupei Germaniei, meci castigat la limita (1-0) prin reusita lui Robert Lewandowski din minutul 81.

Hoffenheim a incheiat sezonul precedent pe locul al treilea, asigurandu-si astfel prezenta pentru prima data in grupele Champions League, iar cel mai tanar antrenor din Bundesliga este hotarat sa faca o figura frumoasa in ultimul sezon. Julian Nagelsmann va pleca dupa acest sezon la RB Leipzig.

In Cupa Germaniei cei de la Hoffenheim au facut instructie cu Kaiserslautern, echipa pe care au invins-o cu un categoric 6-1, trei dintre goluri fiind marcate de brazilianul Joelinton, jucator revenid dupa imprumutul de doi ani la Rapid Viena.

Bundesliga revine din acest sezon in casele romanilor fiind o competitie transmisa de posturile Digi Sport si Telekom Sport.

Echipele probabile

Bayern: Neuer (c) - Kimmich, Süle, Hummels, Alaba - Martinez, Thiago - Robben, Müller, Ribery – Lewandowski;

Hoffenheim: Baumann - Adams, Vogt (c), Akpoguma - Kaderabek, Grillitsch, Zuber, Bittencourt, Schulz - Szalai, Joelinton.

Bayern si Hoffenheim se intalnesc pentru a doua oara in deschiderea sezonului, dupa ce in 2009/2010 remizau 1-1 pe WIRSOL Rhein-Neckar Arena.

Lewandowski a marcat sapte goluri in cele 14 intalniri cu Hoffenheim si s-a numarat printre marcatorii primului meci al sezonului de Bundesliga in ultimii trei ani.

Hoffenheim este echipa care se poate lauda cu doua victorii in ultimele trei meciuri contra lui Bayern, echipa care totusi are opt victorii din zece meciuri acasa contra alb-albastrilor.

Bayern evolueaza din acest sezon pe un stadion Allianz Arena care ii apartine suta la suta dupa plecarea rivalilor de la TSV 1860 Munchen. Stadionul a fost redecorat in culorile lui Bayern, moment marcat de un amical cu Manchester United la inceputul lunii august (1-0).



Bayern si Hoffenheim deschid balul in Bundesliga. Cine transmite competitia in Romania